donderdag 23 maart 2017

2K plamuur

Alle Plamuur vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist.


2K plamuur

Bespaar tot wel via kiesproduct. De meest gebruikte houtplamuur is lakplamuur. Dit is een plamuur die uitermate geschikt is om kleine oneffenheden te plamuren. Hij wordt vooral gebruikt tussen twee verflagen in.


De Alabastine Lakplamuur is de meest bekende, maar ook Bolivia Lakplamuur is zeer gebruiksvriendelijk en geliefd onder professionals en doe-het-zelvers. K Plamuren beschikken over een hoog vullend vermogen waardoor oneffenheden, gaatjes en scheuren in het oppervlak goed kunnen worden opgevuld. Zoals de naam al zegt bestaat een 2K plamuur uit verschillende componenten, namelijk de plamuur zelf en de verharder. Deze 2K plamuur is de sterkste plamuur in zijn soort. Een 2K plamuur kan ook gebruikt worden als epoxyplamuur.


MoTip 2K metaal plamuur is een speciale plamuur met aluminium pigmenten voor het voor het egaliseren van oneffenheden in grote oppervlakken. Deze metaalplamuur van MoTip is te gebruiken op metaal, aluminium, hout, beton en polyester. Dankzij de krachtige eigenschappen is de sterke plamuur bestand tegen weersinvloeden en chemicaliën. Prolac autolakken, u kunt bij ons terecht voor autolak, grondlak, blanke lak, Roberlo, Autoschade en nonpaints. Jansen 2K Polyester Plamuur SA is een styreen-arme 2K PE plamuur , die daardoor minder belastend is voor mens en milieu.


De 2k aluminium plamuur waar jij het over hebt is gewone 2k plamuur met aluminium deeltjes erin. Op zich prima spul, maar heeft geen meerwaarde voor de hechting op aluminium. Bovendien zijn puien gemaakt van extrucsie aluminium daar zit veel minder zink in dan aluminium dat gebruikt word om gietstukken wat carters zijn van te maken. Gaten, ongelijkheden of houtrot kunnen handig met plamuur worden geëgaliseerd. Om kleine of grote gaten te vullen kun je gebruikmaken van plamuur met of zonder verharder.


MoTip 2K Kunststofplamuur is een speciale plamuur die speciaal ontwikkeld is voor plastic. Deze 2-componenten kunststof plamuur is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in alle soorten kunststof, behalve polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Meng de plamuur met verharder zorgvuldig en vermijdt het intrekken van lucht tijdens het mengen.


Luchtbellen in de plamuur resulteert in onvolmaaktheden tijdens het aanbrengen en schuren van de plamuur. Kenmerken van de MoTip 2K Polyester Plamuur. Deze universele 2K plamuur van MoTip beschikt over ijzersterke eigenschappen. Debrasel Alsi 1 componenten plamuur is hittebestendig tot 2graden Celsius. Doordat deze 2K plamuur bestand is tegen hoge temperaturen, is deze ideaal geschikt voor het plamuren van onderdelen die extreem heet worden.


2K plamuur

Denk hierbij aan het plamuren van uitlaten, spruitstukken, motorblokken etc. K polyester universele en fijnplamuur voor alle ondergronden. Kan als grove of als fijne plamuur verwerkt wrden. Geringe naharding, gemakkelijk schuurbaar.


Epoxy plamuur is een componenten plamuur die geschikt is voor het vullen en lijmen van o. Vraag ons voor persoonlijk advies! In de rubriek Houtreparatie vindt u ook vullers, zoals Scaniwoo Zusex, Sikkens (o.a. WRT).


2K plamuur

De lakplamuur heeft de volgende indrukwekkende eigenschappen: het plamuren van grote vlakken is geen probleem, plamuren zonder te schuren (door het na te trekken met een schoon plamuurmes), het is zelfs mogelijk om met deze lakplamuur tot wel vijf lagen per dag te plamuren (ook nat in nat) en de laagdikte kan max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts