donderdag 9 maart 2017

Badkamerraam privacy

Plissé is het Franse woord voor ‘geplooide’. Dit gordijn heeft dan ook een gevouwen stof. Een badkamer raam kan perfect worden bekleed met een plisségordijn. Je kunt struiken die bloem te selecteren en niet veel onderhoud niet ook nodig hebt, of u kunt een verscheidenheid aan struiken combineren om een informele maar toch spectaculaire privacy hedge voor uw tuin te creëren.


Je hebt besloten dat je liever zou ontlenen privacy van uw woning uit struiken in plaats van een hek.

Vind de beste selectie badkamerraam privacy fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit badkamerraam privacy voor de dutch luidspreker markt bij. Tevens een geschikte en stijlvolle optie voor het bekleden van je badkamerraam is het rolgordijn. Moeiteloos in gebruik, een prima optie voor de onontbeerlijke privacy , en verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en stoffen. Zo kun je je badkamerraam gemakkelijk in zijn geheel afschermen of vastzetten op de hoogte die jij behoeft. Geeft het raam van je woonkamer uit op straat?


Hebben de buren een ongehinderde inkijk in je slaapkamer? Biedt het badkamerraam zicht op douche of bad? Dan kunnen onze tips je wellicht helpen om meer privacy te creëren.

Lichtinval en privacy zijn beide belangrijk in de badkamer. Met een plissé- of dupligordijn met de optie vrij pakket combineer je deze twee gemakkelijk. Kies wel een vochtbestendige stof.


Laat je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor je badkamer. Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt. Anti inkijkfolie wordt toegepast op glas waar het niet wenselijk is dat men naar binnen kan kijken, maar waar wel het daglicht gewoon binnenkomt! Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is? In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.


Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Misschien kent u het wel: u zou graag veel licht in een ruimte willen hebben, maar liever geen pottenkijkers van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan kantoorpanden, douchewanden, of ramen op de begane grond aan de straatkant.


Mat glas is in deze gevallen een ideale oplossing. Mensen vinden het prettig om ook bij daglicht te kunnen badderen of douchen. Dat neem niet weg dat je nergens liever inkijk voorkomt dan daar. De grote hoeveelheid vocht in de badkamer tast veel raambekleding echter snel aan.


Gelukkig blijven er genoeg geschikte mogelijkheden over voor de bekleding of afdekking van het badkamerraam.

Met de regensensor weet je zeker dat het dakraam sluit zodra de eerste druppels vallen. Met de jaloezieën zorg je voor privacy en regel je de hoeveelheid en invalshoek van het daglicht. De mooiste oplossingen voor het badkamerraam.


Raamdecoratie in de badkamer kiezen? De badkamer is zo’n ruimte in huis waar je écht absolute privacy wilt. Maar hoe zorg je daarvoor? MrWoon tipt oplossingen waarmee je vreemde ogen geen toegang biedt tot de badkamer. Een lichtdoorlatend gordijn voor het badkamerraam waarborgt de privacy en laat toch genoeg licht door.


De ruimte lijkt ook groter door he vele toepassen van wit – waarbij de donkere balk een prachtig contrast biedt. Ook in een kleine landelijke badkamer kun je werken met kleur, zolang je maar niet kiest voor te donkere. Dakramen zorgen voor meer daglicht en ventilatie op uw badkamer en geven u daarmee meer woongenot. Dakramennederland biedt u vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld VELUX dakramen en dakraamdecoratie. Wiju hebben ook plakfolie op het badkamerraam.


En om de reden die Fatima noemde, hebben wij er een rolgordijn voor gehangen. Wel één speciaal voor vochtige ruimtes uiteraard! Voor op de dag voldoet de folie prima, maar zodra je het licht aandoet, moet je idd iets anders hebben! Verhoog je privacy met raamfolie!


Dat is een goede oplossing als je geen inkijk wilt, maar ook niet de hele tijd je gordijnen dicht wilt hebben. Met folie op je raam bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je matglas zou kopen. Dankzij de revolutionaire technologie van privacy glas kunnen uw ramen eens doorzichtig, eens ondoorzichtig zijn en dus de inkijk beperken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts