vrijdag 10 maart 2017

Bak lijst

Altijd Scherp in Prijs met Gratis verzending. Wacht niet langer, bestel nu! Bij baklijst vindt u het grootste assortiment baklijsten voor uw canvasdoek van Nederland en België. Omring uw doek met een canvas lijst.


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. De Basiswoordenlijst Amsterdamse Kleuters ( BAK ) is een hulpmiddel voor leerkrachten om de woordenschat van leerlingen in de onderbouw uit te breiden.

De baklijsten zijn perfect in verstek gezaagd en hebben een naadloos sluitende hoekverbinding. Vanaf deze maatvoering worden de baklijsten geleverd volgens ons mixmatch systeem. Hiermee kun je eenvoudig de lijsten zelf in elkaar drukken. Wat is een baklijst en hoe ziet deze eruit?


Dit geeft je foto op canvas een nog mooiere en meer exclusieve uitstraling. Een baklijst is een strakke lijst om het canvasdoek heen. We leveren onze baklijsten in drie kleuren: zwart, wit, en blank hout.


Bij een baklijst ligt het canvasdoek als het ware in een bak , vandaar ook de naam. Daarbij heb je diverse opties.

Zo is er allereerst de variant waarbij tussen de lijst en het canvas géén ruimte zichtbaar is. Probeer in de lijst -designer de verschillende mogelijkheden uit en kies de baklijst die het beste bij je afbeelding past. Ze vormen het fundament voor de opbouw van de woordenschat. Het gaat hier om de meest frequente woorden, woorden die zeer vaak gebruikt worden in de kleutergroepen.


Inclusief baklijst afstandhouders, een duidelijk handleiding en de schroefjes zelf. De baklijst wordt aangeleverd met reeds voorgeboorde gaatjes voor de schroefjes. Het is van belang dat u vooraf de maten van uw foto op canvas doek of foto op aluminium opneemt. U kunt deze maten invoeren, waarop wij voor u de juiste maat baklijst berekenen.


Deze basiswoordenschat is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Amsterdam. Elke Kaderspecialist baklijst wordt door ons zelf gemaakt met de hoogste mogelijk zorg en nauwkeurigheid. Hierdoor kunnen wij naast de standaard maten ook kaders op maat leveren.


Een eigen productie geeft ons ook de mogelijkheid om snel te leveren. Wij leveren al onze kaders en baklijsten binnen tot dagen. De meest voordelige lijsten zijn de zogenoemde baklijsten.


Deze lijsten bestaan in veel verschillende standaardmaten. Het schilderij schroef je er vanaf de achterkant erin. Vaak wordt de binnenkant van de baklijst donker geschilderd en de buitenkant lichter.


Natuurlijk kan je hem ook blank laten, maar op den duur zal het hout van de baklijst. Standaard wordt een baklijst 1cm groter gemaakt dan de opgegeven doekmaat, zo ontstaat er een ruimte van 5mm tussen de lijst en het doek.

Een normale baklijst heeft een zichtbare rand van ongeveer 1cm breed. Het blok model heeft een 2cm brede rand. Bij Mavanti is de baklijst verkrijgbaar in diverse kleuren. Wanneer de kleur er toch niet bij zit hebben wij ook een ongelakte variant die men zelf op kleur kan brengen. Het doek wordt bij een Mavanti baklijst altijd gemakkelijk via de voorzijde in de lijst gezet.


Dit noemen we ook wel frontloaders. Baklijst kleur, vorm en montage. Je kunt als het ware je canvas in lijst leggen. Wanneer je je foto in de baklijst legt, is er nog wel ruimte tussen de lijst en de randen van de bak , waardoor het allemaal iets losser lijkt.


Het lijkt net alsof je canvas in baklijst zweeft. We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts