vrijdag 24 maart 2017

Backdrop doek

Specialistisch advies nodig? Dit doek is te gebruiken als Hooge afzetwand of als backdrop. Doek : Molton wit – (LxB). Backdrop voor dj booth, podium of theater.


Een theaterdoek of backdrop wordt gebruikt om bijvoorbeeld een rustige, egale achtergrond te creëren voor een DJ-set of toneelvoorstelling.

Ze zijn meestal zwart of wit, worden bevestigd aan truss of statieven en zijn gemaakt van brandwerend materiaal. Podiumdoeken worden ook wel backdrop doeken genoemd. Het podiumdoek wordt opgehangen achter een toneelgroep, spreker of band. Dankzij de matte look wordt het licht van de spots niet weerkaatst waardoor de opdruk goed zichtbaar blijft. Een backdrop is een groot bedrukt doek die gebruikt wordt als achtergrond op podia en decor.


Door dit doek in fullcolour te drukken krijg je een prachtige achtergrond. De backdrop drukken we op jouw gewenste formaat en met verschillende afwerkingen.

Een mooie mosgroene backdrop met een kabelmotief. Stof valt soepel maar toch stevig genoeg zodat je. De backdrop wordt voorzien van een hoogwaardige full colour print en afgewerkt met een tunnel bovenin.


Onderin beide hoeken plaatsen we nog extra ringen zodat je het doek goed kan vastzetten. Kanten doek voor bijvoorbeeld backdrop. In principe op het materiaal dat jij wilt. Nieuw Ophalen of Verzenden. Over het algemeen gebruiken we polyester doek , waarin we standaard keuzes hebben: Decotex, een gemiddelde kwaliteit en dikte (plm 2grams), Heavytex, een zware kwaliteit bestemd voor langdurig en veelvuldig gebruik, en Ecotex, een dun, licht en voordelig doek te vergelijken met vlaggenstof.


Koop en verkoop backdrop eenvoudig op Marktplaats. Handbeschilderd muslin doek van 302x719cm ideaal voor het fotograferen van groepen en stellen. Een backdrop doek is een snel opgesteld podiumdoek of presentatiedoek, dat zichtbaar aanwezig is en voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.


Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw backdrop. Bcertificaat theaterdoek. Voor alle drie de materialen geldt dat de stof brandvertragend is waardoor het overal binnen te gebruiken is.


Samen met het doek leveren we daarvoor een certificaat mee.

Alle designs printen wij haarscherp en in levendige kleuren op het doek. Met onze theaterdoeken kunt u groots uitpakken en hiermee hoge muren tot wel meter maskeren. Ook kunt u met deze hoogte in bijvoorbeeld een hal een hoge wand plaatsen. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.


Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Een backdrop maak je nog veel mooier met een doek van een soepel vallende stof of een doorzichtige chiffon voor een romantisch effect. In een combinatie met bloemwerk maak je er helemaal een eye catcher van! Je kunt kiezen voor een mooie simpele bos eucalyptus of olijf, of voor een prachtig stuk met pastelkleurige of felgekleurde bloemen. Maak de backdrop zoals jullie willen met bijvoorbeeld een wit doek.


Dit is een voile stof welke losjes valt. De stof kan over de backdrop gedecoreerd worden. Dit kan zowel bij de berkenstammen en de stalen backdrop. Maar ook mooi wanneer jullie onder een boom trouwen en deze over een tak draperen. Met deze podiumdoeken, ook wel theaterdoeken genoem zorg je voor een grootse aankleding van een evenement, theater, popconcert of festival.


Bijkomend voordeel is dat het licht van spots niet weerkaatst, dankzij de matte uitstraling van het doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts