maandag 6 maart 2017

Antislip trap wit

Bekijk ons gehele tuinaccessoires ssortiment online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Productinformatie antisliptape.


De witte Anti slip tape wordt op één rol van meter geleverd. Aanbrengen van antisliptape op de trap. De antislip strip wit is een kunststof strip voorzien van profilering aan de loopzijde.

Het trapprofiel is toe te passen op iedere houten trap. Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd. Na het frezen wordt de antislipstrip zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf bevestigd. Deze anti slip stroken voor trappen voorkomen valpartijen en zijn eenvoudig aan te brengen op vrijwel iedere ondergrond. Dit antislip tape voor trap treden zorgen voor meer grip op de trap.


De set bestaat uit smalle, pasklare stroken met aan de onderkant een zelfklevend laagje en aan de bovenzijde een stroef anti slip profiel. Struikelen op de trap is met deze antislip tape verleden tij de tape voorkomt slijtage en geeft een veilige trap ! Deze antislip tape is super sterk voor intensief gebruik en speciaal ontwikkeld voor trappen in huis en trappen huizen. Heb andere strips geha maar die verkleurde helemaal en waren niet goed schoon te maken met de stofzuiger.

De oude eraf gehaald en deze erop geplakt, dit viel enorm mee. Met antislip tape verander je jouw trap eenvoudig in een antislip trap. Je plaatst de trapstrips eenvoudig op de overzettreden.


Met één rol kun je meter aan antislip neerleggen. De strook is dan mm breed en heeft een zelfklevende onderzijde. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed.


Verwijder dan het afdekpapier van de achterkant van de tape en druk de tape c. Hij slijt nagenoeg niet, kan redelijk tegen vocht en is hierdoor ook geschikt voor winkel trappen. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Wij leveren en plaatsen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen. Antislip trap tape toepassen. Deze antislip trap strip is van Nederlandse fabricaat en wordt als enige onder keurmerk geproduceerd speciaal voor antisliprubbertape.


Dit keurmerk geeft jaar 1 garantie op doorslijten en constructie. Optimale brede grip Onze brede strip geeft een optimale grip aan je traptreden en voorkomt ook de slijtage en kaal lopen van de verflaag. Nú met gratis afstandhouder! De strips zijn eenvoudig aan te brengen op de trap. Daarnaast blijven ze ook goed zitten.


Het antislip infrees profiel is uitermate geschikt voor alle trap treden van hout, steen of beton en geschikt voor binnen en buiten toepassing.

Er moet een groefje in de traptreden worden gemaakt. De inleg trapstrip wordt daarna in deze groef gemonteerd. De meeste ongelukken op de trap gebeuren simpelweg door uitglijden. Traptreden kunnen soms glad zijn, vooral als je met je sokken van de trap af loopt kun je gemakkelijk uitglijden en lelijk ten val komen.


De rubber tape zelfklevend maakt elke trap. Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Een antislipstrip is de oplossing!


De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis. Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap.


De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts