vrijdag 10 maart 2017

Motor rolluik

Haal vandaag nog die lichtgewicht voortenten in huis. Welkom op onze webshop voor rolluik motoren en zonwering onderdelen. Wilt uw uw rolluik , screen of zonwering elektrisch maken of bent u op zoek naar een onderdeel dan bent u bij ons aan het juiste adres.


De ilmo is een slimme motor welke wordt aangestuurd met een schakelaar. De solus is een motor welke naar prijs zeer interessant is.

Deze is geschikt om aan te sturen met een schakelaar. Met een rolluikmotor kunt u uw rolluik zo samenstellen dat deze voldoet aan uw wensen. Ook verouderde rolluiken kunt u elektrisch maken.


Beste klant, welkom op onze website! Wij wensen u prettige feestdagen. Voor een Somfy motor kies je als je je rolluik zeer geruisloos wilt openen en sluiten. Alle orders worden normaal.


Een motor van Somfy is daarnaast zeer eenvoudig te installeren en is passend voor de meeste gangbare rolluiken die in Nederland verkocht worden.

Verder heb je de keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden als je kiest voor een Somfy motor in je rolluik. Onze motoren voor elektrische rolluiken Onze rolluikmotoren met Somfy Radio Technology (RTS) of io-homecontrol, bedrade aansluiting of op zonne-energie, vervangings- en vernieuwingssets. Bekijk hier onze selectie motorsystemen voor rolluiken. Geniet van je rust met de ultrastille motor voor rolluiken , de Somfy SSO RS100. Deze motor heeft een regelbare soft startstop-functie, wat ideaal is voor elektrische rolluiken in je slaapkamer bijvoorbeeld.


Gewoon lekker rustig wakker worden. Kies uit ruim 2buismotoren voor uw rolluiken en zonwering. Voor ieder rolluik of zonwering hebben wij een passende rolluikmotor.


Ons assortiment omvat buismotoren met verschillende koppelvermogens met of zonder geïntegreerde ontvanger van onder meer Brel, Simu en Somfy. Ons assortiment van buismotoren voor rolluiken , rolgordijnen en meer Hieronder vind je een overzicht van de verschillende motoren en prijzen. Voor de handige doe-het-zelver is het kinderspel om een handbediend rolluik te voorzien van een motor. Bij rolluiken breder dan 3of een oppervlakte groter dan mwordt gebruik gemaakt van een extra grote lamel van het type mm. Let op dat staalblauw en bos groen niet beschikbaar zijn voor de lamel 43.


Er zitten heel wat verschillen tussen de rolluik motoren. Hierbij een overzicht ervan. Schakelaars voor rolluiken , tijdschakelaars en rolluik afstandsbedieningen zijn uit voorraad leverbaar.

Evenals optrekban zijkappen, inlooptrechters, etcetera. De Somfy Solus motor is geschikt voor bediening d. Kenmerk van deze motor is dat de prijs zeer scherp is. Een uitstekende motor om uw rolluik te bedienen.


Dit is een top motor met anti optil functie, obstakel detectie en vorst beveiliging. Heb je zelf een rolluik met lint en wil je dit electrisch maken, dan kan dit vrij eenvoudig. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn, je hebt namelijk al een complete kit vanaf 8euro.


Daar zit alles in wat je nodig hebt en je ziet in de video hoe je die onderdelen moet gebruiken: – de motor – de adapter, meenemer en motorsteun – de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts