dinsdag 7 maart 2017

Printen op tegels

Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. MaatWerkTegels is gespecialiseerd in het inbakken bij hoge temperatuur van afbeeldingen op tegels.


Maatwerktegels print met een digitale techniek keramische kleuren, de print wordt op tegels overgebracht en daarna gebakken op een hoge temperatuur.

De hoge inbaktemperatuur garandeert een duurzaam product dat voor tientallen jaren UV-bestendig is. Een mooie special is het printen van tegels. Door vele lagen kleur over elkaar te printen wordt een mooie volle afdruk bereikt, zelfs op materiaal als poreus beton.


Een aantal lagen beschermlak maakt het eindproduct krasbestendig. Print tegels voor buiten zijn supermodern en helemaal nieuw de laatste jaren. Betonfabrieken hebben ontdekt dat ze op een betonnen tegel een print kunnen maken.


De print op deze tegels van beton of keramiek worden echt door middel van een grote printer met een inkt op de tegels gedrukt.

Stoeptegel bedrukken met eigen foto. Printen van afbeeldingen en tekst op betontegels. Een logo op een tegel drukken is relatief eenvoudig. Zodra jij je logo in een HR pdf-bestand (hoge kwaliteit) kunt aanleveren, dan doen wij de rest.


De vraag die gesteld moet worden is, wat moet de afmeting van de tegel zijn? We doen er natuurlijk altijd alles aan om de foto er goed op te krijgen. De foto wordt dan verdeeld over bijvoorbeeld tegels of meer naar keuze. Leuk voor in de badkamer, de hal, keuken als decoratie.


Wij hebben de ervaring om een grote wand met tegels te bedrukken. Je dagelijkse humor op een tegeltje. Maak je eigen tegeltjeshumor! Ontwerp helemaal zelf een tegeltje voor aan de muur.


Ook erg leuk om een geboortetegel te maken voor het nieuwste familielid. Het is nu mogelijk om te maken. In de module plaats je de verschillende elementen op de tegel.

Kies een leuk tegeltje uit en lever na de bestelling je opdruk(ken) aan. Delfts Blauwe tegeltjes geprint en al binnen uur thuis bij je. We verpakken ze per stuks.


Ieder design bestaat daarom altijd uit een setje van dezelfde tegelstickers met dezelfde afdruk (met uitzondering van de spreuktegelstickers). Boek het OP, Chaweng Beach. Een foto op een full color geprinte tegel is een leuk cadeau voor familie, vrienden of voor eigen gebruik. Na het printen werken we de tegels af met een coating om ze een extra bescherming te geven tegen krassen.


Een tegeltje maken is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden, vroeger was dit nog niet mogelijk. Wilt u zelf een tegeltje maken dan doet u dat natuuurlijk bij Tegeltjes. Een tegeltje met tekst is leuk om aan de muur te hangen. Deze tegeltjes kunnen worden voorzien van je eigen tekst.


Elke tekst kunnen wij op een tegeltje drukken. Van Iwaarden Artwork print op een breed scala aan materialen voor binnen en buitengebruik. Denk hierbij aan een full-colour print op zelfklevend vinyl, pvc, tapijt maar ook rechtstreeks geprint op laminaat of tegels , met de keuze voor kortstondig of langdurig gebruik. De stickers blijven goed op de tegels plakken. De tegelstickers die wij verkopen hebben een hoge kleefkracht waardoor ze goed op je wandtegels blijven plakken.


Je kunt de tegel met foto bijvoorbeeld tussen alle andere tegeltjes metselen in de keuken, badkamer of toilet. De tegel kan echter ook gewoon aan de muur worden gehangen of worden neergezet op een plankje. Met een foto op tegel kun je werkelijk waar alle kanten op ! Een eigen tegeltje maken is niet moeilijk. Bestel snel je eigen foto op tegel ! Ben je klaar met het ontwerpen? Kijk voor meer informatie op Tegeltjeswijsheid Zakelijk.


We werken met een enthousiast team om jouw ideale product te realiseren. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen! Uw tegeltje op werkdagen voor 13:uur bestellen is dezelfde dag nog met PostNL mee.


Kijk ook eens op de site Leukkratje. Foto's printen in de oude vertrouwde vierkante vorm kan ook. Op gladde tegels , maar ook op die tegels die een beetje golvend zijn of een klein structuurtje erin hebben.


Je kunt een vierkante foto afdrukken in twee beschikbare formaten. Je kan een kleine foto afdrukken in formaat 10xcm. Of een grotere foto afdrukken in formaat 13xcm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts