vrijdag 31 maart 2017

Gietijzer deurrooster

Gietijzer deurrooster

Maak je keuze uit ons ruime assortiment! Bestel of kom langs in Tiel! Bespaar tot wel via kiesproduct. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


We hebben zeer veel keuzemogelijkheden in deurroosters. De gietijzeren toepassingen hebben een landelijk- rustieke uitstraling. Het deurbeslag is verkrijgbaar in diverse vormgevingen.


Houdt er echter wel rekening mee dat deurroosters vaste maten hebben, deze worden dus niet op maat gegoten. Antiek binnen en buitendecoratie the old way. Vanwege de nostalgische uitstraling worden deze roosters veelal toegepast in panden met een monumentaal karakter, maar ook bij moderne woningen groeien ze sterk in populariteit. Deurrooster enkel gietijzer. Gersjes Gietijzeren Ramen BV.


Gietijzer deurrooster

Gietijzeren Raam is een webshop met een uiteenlopend assortiment van eigentijdse woonaccessoires en authentieke bouwmaterialen. Een gietijzeren deurrooster is een deurornament dat vaak in de voordeur van oude boerderijen en herenhuizen aanwezig is. Het gebruik van gietijzeren deurroosters beperkte zich vroeger echter niet tot deze huizen alleen, ook in monumentale grachtenpanden en kleinere huizen kunnen deurroosters van gietijzer aanwezig zijn. Groot antiek deurrooster gietijzer gezicht wit ijzer oud. Prachtig groot antiek deurrooster in zeer goede staat.


Ook de originele bevestigingen zitten er nog aan. Onze producten worden in aluminium gegoten, uitsluitend naar oude bestaande motieven en modellen. Tevens bestaat de mogelijkheid ze bij ons tegen meerprijs te conserveren in gewenst ral nummer (kleur).


Gietijzer deurrooster

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gietijzer : Gietijzeren beslag moet eigenlijk altijd behandeld worden met een beschermende laag om roesten te voorkomen. In vroeger tijden werd het ijzeren product vaak mee geschilderd in het werk.


Bij beschadigingen is het raadzaam om de laag bij te werken omdat dan het onderliggende blanke ijzer kan gaan roesten. Info over deurroosters gietijzer. Resultaten van zoekmachines! Nostalgisch raamrooster Heeswijk van gietijzer. Rooster voor het beschermen of opsieren van raampjes of ventilatiegaten.


Gietijzer deurrooster

Ons team staat garant voor kwaliteit, service en maatwerk. Zoekt u levensbomen, muurankers, deurroosters , haardplaten of boomroosters? Kijk eens in ons royale assortiment!


Hele mooie set deurrooster genaamd blad. Een deurrooster is meestal een gegoten ornament dat vaak in de voordeur van oude boerderijen en herenhuizen aanwezig is, al beperkte het gebruik ervan zich vroeger niet tot deze huizen alleen: ook in grachtenpanden en kleinere huizen kunnen deurroosters aanwezig zijn. Bij Nostalux leveren we gestraalde deurroosters , die u zelf kunt verven. Of bestel uw deurrooster met coating. De deurroosters worden uit voorraad geleverd.


Tenzij anders staat vermeld. Een deurrooster is een meestal uit gietijzer vervaardigd deurornament dat vaak in de voordeur van oude boerderijen en herenhuizen aanwezig is, al beperkte het gebruik ervan zich vroeger niet tot deze huizen alleen: ook in grachtenpanden en kleinere huizen kunnen deurroosters aanwezig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts