donderdag 9 maart 2017

Flexa creations grondverf

Flexa creations grondverf

Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten (en diensten). Grondverf tegen de laagste prijzen. Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology.


Mooie gekleurde witten en lichte neutralen, die onderling op een mooie manier combineren. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel.


Geschikt als grondverf voor op hout en ook toepasbaar op bestaande gereinigde en geschuurde terpentine verdunbare dekkende verf of beitslagen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Als grondverf op hout en intacte verf of beits lagen. Je kunt het ook gebruiken op bestaande, gereinigde en geschuurde terpentine verdunbare dekkende verf- of beitslagen. Bij temperaturen beneden de 5°C dit product niet verwerken.


Flexa op kleur gemengd Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Slechte delen verwijderen met een hete lucht föhn, een verfschraper of grof schuren. Een prachtige verf met een extra matte uitstraling, ideaal voor op de muur. Flexa grondverf voor buiten bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Flexa creations muurverf is ook goed schrobbaar met kleurbehoud. Een ideaal product voor een mooie matte uitstraling. Het product kan worden toegepast op nagenoeg alle binnenondergronden als schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en Alphaskinglasweefselsystemen.


Flexa creations grondverf

Gratis retourneren dagen. GRONDVERF MDF flexa grondverf mdf is een grondverf op waterbasis voor binnen en buiten die uitermate geschikt is voor mdf (medium density fiberboard). Om een goed reultaat te krijgen met schilderen moet de ondergrond goed zijn. Als je kaal hout, kunststof, metaal of MDF wilt schilderen dan moet je eerst grondverf gebruiken. Flexa maakt dat makkelijk om te kiezen door op het blik te zetten waar de grondverf voor is.


Met Flexa strak in de lak waterbasis kun je onder meer al je houten kozijnen lakken. Druk je graag je eigen stempel op je interieur? Creations voor een eigen stijl in huis. Deze watergedragen grondlak zorgt ervoor dat de lak beter dekt en de kleur nog mooier en intenser wordt.


Heb je een vraag over dit product of één van onze andere producten? Trendy kleuren voor iedere interieur, alles watergedragen, snel droog. Nu extra korting bij Colorstore. De grondverf kan op vrijwel alle ondergronden gebruikt worden, is goed schuurbaar en heeft een uitstekende hechting. De grondverf kan maximaal jaar onafgewerkt blijven en is dus ideaal als u alleen de kale plekken wilt bijwerken, maar nog niet direct wilt of kunt aflakken.


Deze grondverf is bovendien vochtreguleren wat betekent dat hij bladervorming en houtrot kan voorkomen. Verkrijgbaar in wit en grijs. Op basis van acrylaathars in vertrouwde kwaliteit is goed vullend. Het heeft een uitstekende hechting, is goed schuurbaar en makkelijk in gebruik.


Flexa creations grondverf

CREATIONS VOORSTRIJK flexa creations voorstrijk is een matte, dekkende, waterverdunbare voorstrijk voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer en alkydemulsie. Naast HDF is deze grondverf ook te gebruiken op HDF (High Density Fiberboard) en dekkende verf- of beitslagen. In witte kleur verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts