donderdag 23 maart 2017

Broodplank ikea

Snijplanken voor iedere keuken. In elke keuken is minstens één snijplank nodig. En ons aanbod van plastic en houten snijplanken past bij uiteenlopende keukenstijlen.


Kies bij IKEA uit ons assortiment snijplanken in verschillende kleuren, materialen en maten. Je vindt bij ons alles van stevige, massieve slagersblokken tot buigzame kunststof snijplanken, en sommige kan je zelfs als serveerplank gebruiken. Onze messen zijn duurzaam en sterk en ook onze snijplanken gaan lang mee.

Voor eindeloos veel kookplezier. Gemaakt van bamboe: een onderhoudsvriendelijk, slijtvast natuurmateriaal dat ook zacht is voor je messen. Was dit product voor het eerste gebruik af.


Gelegenheden voor een broodplank. Het is natuurlijk altijd leuk om iets persoonlijks cadeau te krijgen. Of dat nou voor je verjaardag is of voor moederdag, dat maakt niet uit. Er zijn natuurlijk een paar gelegenheden die zich er extra goed voor lenen.


Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde broodplank als huwelijks cadeau, of voor een collega die.

Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Op zoek naar een nieuw interieur? Bij onze woonwinkels vind je meubels om jouw interieur zo mooi en leefbaar mogelijk te maken.


Meubels van IKEA hebben een uniek. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een luxe snijplank eenvoudig online bestellen. Ontwerp jouw snijplank en maak het echt persoonlijk. Kies een van de planken en begin direct!


De broodplank is afkomstig uit de collectie van het trendy Nederlandse merk Dutchdeluxes, een merk dat Oud-Hollandse artikelen in een nieuwe design jasje stopt. Broodplank Dutchdeluxes BBQ XL Square Oiled Smoked Oak. Het grootste assortiment snijplanken en hakblokken vindt u bij kookwinkel Oldenhof.


Wij maken prachtige handgemaakte broodplanken en andere unieke producten van hout. Onze houten producten zijn een eyecatcher in ieder huis! Aan de rand van de snijplank zit een gleufje waar het vocht in loopt, zodat je aanrecht of tafel niet vies wordt. Laat de namen van het bruidspaar graveren op de plank en stel zo zelf je eigen pakket samen. Vul het bijvoorbeeld op met een paar ovenhandschoenen en wat tapas hapjes.


En mochten ze de broodplank té mooi vinden om hem te gebruiken, dan is hij ook uitermate geschikt om te gebruiken als eyecatcher voor je interieur.

Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten. Snijd alles fijn op een goede snijplank. De snijplank kan ook worden gebruikt als serveerblad voor etenswaren, zoals kaas, vleeswaren of fruit.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Drie houten plankjes, als voorraad voor iedereen die graag werkt met de houtbrandpen!


Krijgt u gasten over de vloer en wilt u graag uw brood fraai serveren? Dan kunt u een stijlvolle houten broodplank kopen bij Cookinglife. Er is keuze uit verschillende varianten. Zo beschikken wij over broodplanken met een subtiele inham voor uw tapas, maar ook over broodplanken die inhaken op minimalistische sferen.


Je hebt bij Ikea zelfs speciale snijplanken-olie. Kijk er niet van op als er zo een halve liter in trekt hoor. Deze zwarte houten broodplank van het Nederlandse merk HKliving is een absolute must-have. Brood en andere gerechten serveren zal nooit meer hetzelfde zijn.


Deze plank is van Sungkai-hout gemaakt, mede daardoor is plank duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Wat is de beste olie om je houten snijplank te onderhouden? Verleng de levensduur van je houten snijplank.


Maar welke olie gebruik je dan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts