vrijdag 31 maart 2017

Plexiglas achterwand keuken

In verschillende diktes kleuren leverbaar. Bestel nu een gratis sample voor uw project. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Transparant plexiglas biedt de mogelijkheid om de achterwand aan de achterzijde te verlichten, dit geeft echt een prachtige uitstraling aan de keuken.


Achterwand keuken verven met kalk en krijtverf.

Een keuken achterwand oplossing die in veel situaties eenvoudig is toe te passen. Eigenlijk is het de meest elegante oplossing voor een keuken achterwand. Dat is vooral een optie als je een keuken wilt die echt in het oog springt. Nikkel-Art heeft tekst in onze foto geplaatst, daarna kregen we een proefdruk voor akkoord.


Plexiglas achterwand : spelen met licht en zicht. Snelle levering en snelle reacties op vragen. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor stopcontacten.


Bij plexiglas moet je rekening houden met het uitzetten, bestel de plaat een halve centimeter kleiner in de lengte en breedte.

Dat was dus het einde van dát idee voor een keuken achterwand. Een bijzondere achterwand voor jouw keuken bestel je heel gemakkelijk in onze webshop. Keuken achterwand van tegeltjes.


Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Met onze unieke collectie. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel. De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad.


Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. U kunt bij het afwerken van uw keuken kiezen voor een speciale achterwand , maar natuurlijk heeft GAMMA ook een groot assortiment keukentegels waarmee u wand boven het aanrecht kunt afwerken. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het. Al onze keuken achterwanden en spatwanden zijn maatwerk.


Bij Zambala moet je niet kiezen uit vastgelegde formaten die je dan zelf moet liggen verzagen. Alle hoogteverschillen tussen de keukenkasten en de dampkap worden door ons uitgevoerd zonder extra kosten zodat je één naadloos paneel ontvangt.

Versier de wanden van je keuken met een mooie decoratieve afbeelding geprint op hoge kwaliteit plexiglas. Omdat ik nog steeds leed aan hevige keuzemoehei kwamen we er niet aan toe een alternatief te bepalen. Wat dacht je van het recept voor de perfecte Tequila Sunrise.


Of kruiden en specerijen in de prachtigste kleuren. Ook moderne en abstracte afbeeldingen zitten in ons assortiment zoals de acryldecoratie met daarop kunstig gefotografeerde. Kunststof achterwand keuken. Een achterwand van kunststof is vaak praktisch. Dit is namelijk duurzaam, vuil- en waterafstotend en makkelijk schoon te houden.


Dit biedt de gelegenheid om ook de keuken van tijd tot tijd een opwaardering te geven, zonder dat er gebeiteld en geschuurd hoeft te worden. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.


Een plexiglas plaat op een andere ondergrond verlijmen? Dan raden we de montagekit van kwaliteitsmerk Bostik aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts