vrijdag 3 maart 2017

Pomax bijzettafel

Pomax bijzettafel

Bijzettafels online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Zoek naar bijzet tafel op de nieuwe KensaQ. Al jaar uw Meubelexpert.


Pomax bijzettafel

Laat de feestdagen maar komen! Een bijzettafel kopen maar niet gebonden aan het merk Pomax ? In een groot en overzichtelijke pagina voor deze kleinere tafeltjes voor de woonkamer vindt je gemakkelijk het juiste model dat het beste past in het huidige interieur. Bij de Bijenkorf vind je bijzettafels in allerlei soorten, maten en vormen. Zo vind je in ons assortiment basic bijzettafels die in ieder interieur passen, maar ook juist unieke eyecatchers.


Denk bijvoorbeeld aan de simplistische bijzettafels van Hay en tijdloze designs van Zuiver. Kosteloos tot in de woning geleverd! Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Dun frame en een zwart blad. En dat voor een lagere prijs.


Pomax bijzettafel

Morgen ook al in huis kunnen hebben. Deze Luca bijzettafeltjes in eik kunnen in elkaar geschoven worden of apart gebruikt worden. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


De Pomax Home Collection is veel groter dan je denkt. In totaal zijn er meer dan 5. Pomax mag zich dus zonder schroom een echt totaalconcept voor interieurinrichting noemen. In het aanbod zitten onder meer kaarsen, bestek, woontextiel, verlichting, kleinmeubelen, stoelen, theelichthouders, borden, servies, enzovoort. Een verfijnde mix vinden van innovatief design, pretentieloze eigenzinnighei speelsheid en eerlijkheid zijn de doelstellingen van Pomax. Daarbij draagt Pomax hun steentje bij tot een groenere samenleving door middel van ecologische productieprocessen.


Met zijn Antwerpse roots is Pomax uitgegroeid tot een toonaangevend interieurmerk. Hier hoort een glazen bijzetter, een design bijzettafel , een retro bijzettafeltje, of een hoogglans wit exemplaar. Hierbij is de vorm ook belangrijk: ga voor een vierkante bijzettafel of een rechthoekige variant. Een industriële bijzettafel is gemaakt van metaal of onbewerkt hout en de vorm is robuust en stoer.


Kies dus voor strakke lijnen! Voor 23:bestel morgen in huis. De bijzettafel is gemaakt van zwart geverfd mangohout en zwart metaal en past gemakkelijk in een modern of industrieel interieur. DEBA Meubelen is officieel dealer van POMAX.


We kunnen alle producten en opties leveren. Deze Zen bijzettafel van Pomax is een verrijking voor je moderne of industriële interieur! De Easy bijzettafel is een combinatie van strak zwart metaal en een antiek koperen. Stoer bijzettafeltje van het merk Pomax. Het tafeltje is gemaakt van gerecycled hout en zwart metaal, deze comibinatie maakt hem hip en stoer!


Merk: Pomax Voorraadstatus: van € 345. Pomax Charlot - bijzettafel - 69x54x60cm- MDF;metaal - eik fineer - zwarte poten. Deze Charlot bijzettafel in fineer eik heeft witte, elegante poten.


Ook leuk: zet een bijzettafel -boomstam als nachtkastje naast je bed! Ronde houten bijzettafels. Een ronde bijzettafel van hout kan overal gebruikt worden. Je kunt denken aan een kruk die je naast je bed of bank zet, zodat je daar lekker makkelijk je glas op kunt zetten als je tv kijkt.


Ook een salontafel hoort bij de varianten van bijzettafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts