maandag 13 maart 2017

Kaart europa staatkundig

Nederlan Europa en de wereld. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Duidelijke staatkundige kaart van Europa met alle landen, hoofdsteden, grotere en middelgrote steden, wateren en rivieren.


Aantrekkelijke kaart voor (middelbare) scholen door frisse duidelijke kleuren. De kaart is gedetailleerder dan onze andere populaire schoolkaart nr.

Een zeer gedetailleerde en uitgebreide staatkundige kaart van Europa. Oefen Europa staatkundig met deze kaart op TopoMania. Gedetailleerde kaart van Europa met alle landen, belangrijkste steden en hoofdwegen. Staatkundige kaart Europa Posters bij AllPosters. De kaarten zijn ook als digitale Europakaarten verkrijgbaar.


Kaarten van de desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen. Topografie, kaarten van Noord- Europa , van Oost- Europa , kaarten van West- Europa en Zuid- Europa en van de verschillende landen. Landen en hoofdsteden in Europa oefenen met behulp van kaarten van Europa.


Een kaart van Europa misstaat geen enkel klaslokaal.

Kinderen en scholieren kunnen zich hiermee oriënteren en daarnaast draagt de kaart bij aan de algemene kennis. Deze leveren we in staatkundige - en natuurkundige uitvoeringen. Op verzoek kunnen we deze nog aanpassen. Topografie Europa oefenen met de leukste spellen: landen, hoofdsteden, vlaggen, landen van de EU (Europese Unie), landen met de Euro, gebergten, rivieren, zeeën.


Oefen Oefenkaart De wereld staatkundig met deze kaart op TopoMania. Wij hebben diverse klassikale topografische wandkaarten op voorraad. Deze zijn uitgegeven door de evenaar. NAGA Kaart van Europa 97x67cm. Op de ANWB Europakaart wordt Europa staatkundig weergegeven.


Alle landen zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, gebergten en alle belangrijke Europese steden staan erop vermeld. Leuk voor kinderen om Europa topografisch te leren kennen of om favoriete of bekende plekken te markeren. Hier vind je alle oefenkaarten voor Topo Europa.


Je kan ook naar een kaart zoeken op de Zoek pagina. Vaak is dit meer dan je leren moet. Sommige kaarten worden onoverzichtelijk omdat er zoveel landen op staan. Vooral de kaarten met veel kleine eilanden, zoals Noord Amerika met de Caraïben en kaart van Australie met de eilanden van Oceanië, zijn alleen op een heel groot beeldscherm goed te gebruiken.


Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoom zodat je een idee krijgt van de regio.

Vervolgens wordt ingezoomd naar het niveau waarop de gevraagde plek goed zichtbaar is. Wil je bij een vraag iets in- of uitzoomen? Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts