vrijdag 24 maart 2017

Kitchenaid artisan kleuren

Specialistisch advies nodig? De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Kies uit 2producten vanaf € 100. Achetez nos accessoires de cuisine en ligne.


Dit schijnt dé krachtpatser van keukenmachine onder de keukenmachines te zijn.

Ten eerste natuurlijk omdat ze er prachtig uit zien. Het design is echt klassiek en ze zijn er in heel veel toffe kleuren. De Elegance-uitvoering is leverbaar in verschillende kleuren , zodat er altijd een kleur van je gading tussen zit.


Door zijn felle kleuren gecombineerd met strakke stalen afwerking vormt deze keukenmachine een blikvanger, met de aantrekkingskracht van een gloednieuwe sportwagen. Een breed scala aan hulpstukken en optionele accessoires kunnen in een handomdraai aan het apparaat worden bevestigd. Naast de vele extra kleuren die de Artisan Elegance standmixer biedt, wordt deze geleverd met extra accessoires. KitchenAid Artisan liter.


Hij is in verschillende varianten en een breed kleurenpalet beschikbaar.

De keukenrobots 5KSM12 5KSM1of 5KSM1zijn dezelfde machines met een mengkom van liter. Leuk om te weten, de kleur noemen ze vulkaan zwart, maar in het echt is die mat zwart, echt heel mooi. Deze spierbundel heeft maar liefst een vermogen van 5Watt, genoeg om kilogram bloem te kneden. De motor drijft de opzetstukken namelijk direct aan, zonder dat hierbij kracht verloren gaat.


De kom van liter is groot genoeg voor elke klus die we kunnen verzinnen. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 3watt, maar de motor bevindt zich in de kop. Hierdoor kan hij met gemak zwaar brooddeeg aan, want. Of je nu elke dag de keukenmixer wilt gebruiken, of alleen wanneer een speciale gelegenheid zich aandient. Deze zijn lichter (kg) en kleiner dan de bekende Artisan mixer.


Net als bij de Artisan keukenrobot wordt er strandaard een kneedhaak, platte menghaak en draadgarde bijgeleverd. De Artisan heeft sinds ik begon met koken hoog op mijn bucketlist gestaan, mede dankzij de leuke kleuren waarin hij verkrijgbaar is. De topkwaliteit keukenmixers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo vind jij ongetwijfeld de kleur die bij jouw keuken past.


Niets is de Artisan mixer te veel. Mengt met gemak licht beslag of zwaar deeg voor broo taart of cake. Met de verschillende standen is altijd de juiste snelheid voor handen.


Verkrijgbaar in bijna verschillende kleuren , er zit altijd een mixer bij die past bij uw smaak!

Door de directe aandrijving van de as mixt hij constant en stil. Watt en een RVS mengkom met een inhoud van kg. De kleur pistache, zoals ik deze nu heb, vind ik prachtig en met kleuren om uit te kiezen, zit jouw favoriete kleur er altijd wel bij. Er zijn zelfs hele fora waarin mensen elkaar om hulp vragen, omdat ze niet weten welke kleur ze moeten kiezen, zoveel keus! Dus: een onsje inspiratie, 4. Inbouwapparatuur en keuken specialist.


Pas na uitvoerig testen en mijn positieve bevindingen heb ik deze review voor jullie geschreven. Als ik niet enthousiast was geweest had ik de mixer namelijk teruggeven, zoals ik bij testen van andere apparaten heb gedaan. De motor met directe aandrijving in de kop zorgt ervoor dat het vermogen rechtstreeks naar de hulpstukken en accessoires wordt overgebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts