dinsdag 14 maart 2017

Little dutch behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Kies uit producten vanaf € 295. Het trendy behang is gedrukt op vliesbehang.


Verkrijgbaar in de kleuren Mint, Beige en Pink.

Tevens zijn de producten mooi te combineren. De zachte kleur groen met de streepjes straalt rust uit. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Een muur met een leuke, speelse print. Dit is hét perfecte vliesbehang voor een stoere kinderkamer!


Je brengt het gemakkelijk aan op elke muur. Dit trendy behang is gedrukt op vliesbehang en zal een pronkstuk zijn in de kinderkamer. De laatste tijd is dat tevens uitgebreid met o. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Bespaar tot wel via kiesproduct. In combinatie met effen behang zien deze behangranden er echt ontzettend leuk uit.


Maar pas op, voor je het weet verdwaal je nog! Het vliesbehang breng je gemakkelijk aan op elke muur. Dit is het perfecte behang voor een stoere kinderkamer.


Afmeting per rol: 53×meter. Prachtig mooi behang in blauwe kleur, perfect passend bij de de textiel producten uit de Adventure blauw serie. Het is een vliesbehang, wel zo makkelijk. Je smeert hierbij de lijm (roze perfax) op de muur. Little Dutch Dekbedovertrek prijzen vergelijken.


Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 1. Dan is nieuw behang hetgeen waar jij naar op zoek bent. Als je besluit om een kamer opnieuw te behangen is het natuurlijk wel belangrijk om dit meteen goed te doen. Dutch Wallcoverings is een perfect voorbeeld van een merk dat leuk en fijn behang aanbiedt.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.

De witte rand met de vrolijke dieren, blaadjes, zonnetjes en andere figuren in het mint is een vrolijke wandversiering. Mix de patronen door elkaar en je krijgt een fantastisch geheel. Dit behang heeft een sprinkle motief en is een vliesbehang waardoor het heel makkelijk te plakken is.


Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts