vrijdag 3 maart 2017

Arco frame xl

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Xl verkrijgbaar vanaf €796. Ruim tien jaar later is deze stoel uitgegroeid tot een klassieker binnen de collectie. Arco meubels uit NL bij Flinders. De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. De Frame serie kentmerkt zich door een rechthoekig onderstel wat de stoel een strak en minimalistisch design geeft.


De Frame XL staat niet alleen erg mooi in een eethoek, maar ook op kantoor. The existing Frame Chair has a distinctive metal frame with fine rectangular lines that create a sleek and delicate look. Frame comes in a standard and XL version with a chrome or epoxy frame.


Zo is er keuze uit diverse stof- en leersoorten en is het frame uit te voeren in vier verschillende afwerkingen en twee verschillende breedtes.

Zo kiest u zelf de breedte van de zitting en bepaalt u daarmee het voor u gewenste comfort. Frame , ontworpen door Burkhard Vogtherr, is een stoel die gekenmerkt wordt door een stalen frame en een luchtige uitstraling. De stoel is geschikt voor zowel woon- als werkomgevingen. Daarnaast is hij ook uitermate geschikt voor in vergaderruimtes. Door het ronde buisframe oogt de stoel lichter en zachter.


XL is de Frame klassieker in een nieuw jasje. XL heeft een heldere, moderne vormentaal en de rondvormige kuip biedt een heerlijk zitcomfort. Het geometrische frame staat in spannend contrast met de organische kuip. De kuip kan worden uitgevoerd in kleurlak, stof of leer. Onze Frame -klassieker in een nieuw jasje.


Vind een dealer in de buurt. Al generaties staat vakmanschap en liefde voor hout centraal. Hierbij gaan ambacht en moderne techniek hand in hand. De kwaliteit van het product staat hierbij altijd centraal. Graag maken wij voor u een offerte voor u. Ontdek de nieuwste mode bij OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Het frame is uitgevoerd in zwart epoxy met een zwarte kunststof strip op de armlegger.

Zie ook de bijgaande afbeeldingen. Ontwerper Burkhard Vogtherr. Strakke rechthoekige constructie uit gepareld metaal, twee frames met daartussen de stoelzitting.


Een elegante stoel met een unieke uitstraling, tijdloos design. Voorkeur voor ophalen, maar verzending in overleg kosten koper. Deze bekende ARCO eetkamerstoel is ontworpen door Burkhard Vogtherr wordt getypeerd door een strak chromen frame.


De FRAME XL oogt door zijn rechthoekige lijnenspel licht en luchtig. De armleuningen zijn bekleed met leer wat zeer aangenaam aanvoelt. Vraag naar onze aanbieding. Strak en modern design dat tot de verbeelding spreekt.


Beschikbaar met RVS frame in leder naturel bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts