woensdag 22 maart 2017

Moderne wandbekleding

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Bestel simpel en snel jouw behang. Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop. Met ideeën voor een moderne wandbekleding kun jij namelijk vast de nodige inspiratie op gaan doen.


En modern kan daarbij erg ruim opgevat worden.

Op zoek naar moderne , decoratieve en actuele wandbekleding elementen? Dan stop met verder zoeken ! Op onze Website vindt u deze moderne producten voor de wanden van hotelkamers, restaurants en kantoren. Maar natuurlijk ook voor bij uw thuis zoals in de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer van de verschillende bekende merken. Met luxe en verfijnde muren komt het interieur pas echt tot leven. Vind de beste selectie moderne wandbekleding fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit moderne wandbekleding voor de dutch luidspreker markt bij.


Bent u voor uw bedrijfsruimte, kantoor of winkel op zoek naar wandbekleding met een print?

Dan bent u bij MetroXL aan het juiste adres. We leveren niet alleen wandbekleding van de hoogste kwaliteit, maar bieden u daarbij ook nog eens een full-service. Wandbekleding met een print bij MetroXL. Van ontwerp tot montage staan we graag voor u klaar.


Houten wandbekleding is een hele chique vorm van wandbekleding. De meeste mensen kiezen voor gestuukte en geschilderde muren, of gaan voor behang. In het uitgebreide assortiment van Praxis vind je altijd een wandpaneel of plafondplaat die aan jouw smaak voldoet.


Kijk voor de beste wandbekleding op praxis. Door online panelen te kopen profiteer je direct van een mooie aanbieding. Ga snel aan de slag en creëer het interieur dat bij jou past.


Uw muur nu eens niet afwerken met behang of stucwerk? Maar kiest u schroten, kraaldelen, rabatschroten, wandpanelen of wandplaten als wandbekleding ? GAMMA heeft een ruime keuze uit diverse soorten houten panelen. Kies je eigen foto's of laat je inspireren!


Klik hier en verbaas u over ons grote assortiment bijzondere wandbekleding. Design Wanddecoratie DIY !

Bij wandbekleding denkt u misschien direct aan behang. Maar er is nog zoveel meer mogelijk! Een mooie wandbekleding is gelijk wanddecoratie. Bij GAMMA raakt u geïnspireerd door de mogelijkheden.


Als u uw muur zo mooi maakt heeft u geen schilderij meer nodig. Tegenwoordig moet een badkamer meer zijn dan functioneel: de klant verlangt vaak een moderne wellness oase. Door middel van een gedeeltelijke renovatie met de RenoDeco wandbekledingen van badkamerexpert HSK, kunnen architecten en planners dit eenvoudig realiseren.


De panelen, gemaakt van geüpcycled teakhout, zijn een even veelzijdige als fraaie vorm van wandbekleding. Met hun natuurlijke uitstraling zorgen ze voor een huiselijke en uitnodigende sfeer. Tegelijkertijd zijn de panelen zo modern vormgegeven, dat ze in geen enkel opzicht herinneren aan de schrootjeswand van vroeger.


Wil jij de woonkamer een nieuwe look geven? Dan kan je natuurlijk de verfkwast erbij pakken, maar nog makkelijker is het om te behangen. Hierdoor pas je de ruimte helemaal aan jouw stijl aan. De keuze is enorm, wij helpen je even op weg. De decoratieve wandpanelen van Dumaplast zijn waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.


Inspiratie voor een moderne inrichting Een modern interieur met een strakke vormgeving en witte kleuren zorgt ervoor dat je volledig tot rust kan komen in je woning. Een moderne inrichting wordt gekenmerkt door open ruimtes, inbouwkasten, designmeubels en meubels op maat. Het kan ook zeer goed toegepast worden bij eigentijdse moderne ontwerpen. Deze Steenstrips zijn makkelijk verwerkbaar.


Smalle houtdelen voor een strakke, moderne look. De langwerpige stroken onbehandeld eikenhout van deze muurbekleding geven iedere wand een zeer sfeervolle, moderne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts