woensdag 22 maart 2017

Gezellige slaapkamer ideeen

Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang. Kwaliteit – op maat gemaakt. Slaapkamers Ideeën online bestellen. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Alle soorten behang online. Nu al vanaf €op Beslist. Een slaapkamer moet mooi zijn, doelmatig en praktisch.


Maar heb je er ook al eens aan gedacht om de slaapkamer gezelliger te maken? Tenslotte breng je bijna de helft van je tijd door in deze ruimte. Je kunt een slaapkamer nog zo trendy inrichten, als deze niet comfortabel is blijft er van de mooie sfeer niets over.


In deze kamer laten we je zien hoe je een comfortabele slaapkamer kunt inrichten: een ruim bed met daaronder een zacht klee zorgen voor de eerste goede ervaring.

De stoel is een prima plek om te boek te lezen. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk het bord Gezellige kleine slaapkamers van aisile op Pinterest. Maar toch vind ik dat mijn slaapkamer inmiddels wel een update kan gebruiken. Met deze manieren maak jij van je slaapkamer binnen no-time een warme, gezellige en knusse ruimte! Door een verlichtingssnoer boven je bed te hangen creëer je een warme en bijna magische uitstraling in je slaapkamer.


Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers.


Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Tijdens de herfst en winter worden de dagen steeds korter en brengen we meer tijd door in de slaapkamer , de ideale gelegenheid dus om de inrichting extra gezellig te maken! Door enkele kleine accenten toe te voegen stoom je de slaapkamer zo klaar voor de gure winteravonden.


De slaapkamer is de plek bij uitstek om heerlijk in te cocoonen.

Je hoeft ze met niemand delen en kan ze volledig inrichten naar jouw zin. Inspiratie en originele ideeën om van je slaapkamer een sfeervolle plek te maken vind je terug in onderstaande artikels. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Heerlijk wegdromen in een winter slaapkamer met een warme deken, zachte stoffen, een open haard of kachel, warme en sfeervolle verlichting, kaarsen of theelichtjes, een dierenhuid op de vloer, veel kussens en sierkussens etc. We brengen er heel wat uurtjes door, al dan niet slapend. Heerlijk tot rust komen in de slaapkamer om alle zorgen even te kunnen vergeten… Dat kan je best in een warme gezellige slaapkamer inrichting. In deze topic hebben we alvast enkele leuke interieur voorbeeld foto’s geplaatst van leuke, hippe en originele slaapkamers. Een poederroze kleur in de slaapkamer is helemaal hip!


Het geeft de slaapkamer een lieflijke en gezellige uitstraling. Een roze slaapkamer hoeft niet per se te betekenen dat deze niet stoer is. Door deze lichte kleur te combineren met donkere tinten zoals grijs en zwart geef je het geheel een edgy touch.


Een kleine slaapkamer inrichten is veel leuker en interessanter dan een grote slaapkamer inrichten. Daar waar je in een grote slaapkamer de simpele luxe hebt om een extra kast neer te zetten, moet je in een kleine slaapkamer je creativiteit gebruiken om alles kwijt te kunnen wat je er kwijt wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts