maandag 20 maart 2017

Plakfolie pip

Plakfolie pip

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis.


Bekijk de nieuwe Pip collectie in de officiële shop! Romantische Markenartikel von PiP Studio. Bademode, Bettwäsche und Homewear! Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven. Met plakfolie creëert u voordelig en snel een geheel nieuwe look!


Plakfolie werkt in principe als een sticker. Je kunt het overal opplakken zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. Het meeste plakfolie is niet geschikt voor buiten, maar binnen biedt het volop mogelijkheden en kun je het leuk combineren met je huidige woonaccessoires en woondecoraties. Bestel nu jouw favoriete plakfolie voordelig online! Alle producten zijn herkenbaar aan de uitgewerkte en vaak gelaagde prints, het oog voor detail, de subtiele afwerking en een harmonieus kleurgebruik.


Pip wallpowers zijn vaak collages van vogels, vlinders, prullaria, brieven en kranten. Andere fotobehangen hebben grote bloemmotieven, grappige ornamenten of romantische landschapjes. Alle fotobehang dessins zijn karakteristiek voor Pip : vrolijk en kleurrijk. Kies uit onze grote collectie raamfolie!


Vandaag bestellen = Morgen in huis. En ook de printjes zijn in de loop der jaren veranderd van oudbollige bloemenprintjes tot hippe Pip -achtige bloemen en stippen patronen. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux.


Plakfolie pip

Eijffinger PiP Wallpaper III behang bekijken in onze Showroom. Ontwerpster PIP haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken maar die, goed beschouw eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. De behangontwerpen uit de PIP studio zijn vaak een mix en match concept met gelaagde dessins met een scherp oog voor kleine details. De officiële Pip Studio webshop biedt het gehele Pip producten assortiment online waaronder Pip Beddengoe Pip Badtextiel, Pip Tassen, Pip Porselein.


Hip plakfolie met bloemen, ruitjes of stippen. Plakplastic voor kinderen of met speciale structuren in graniet, hout of marmer. Uitgekeken op dat oude kastje of dat lelijke tafeltje?


Plakfolie pip

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Deze pin is ontdekt door Webcompanies. Enorm assortiment plakfolie met houtmotieven online bestellen.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Heb je een oud kastje op Marktplaats gescoord en wil je deze met een likje verf en een rolletje plakfolie opnieuw restylen? U kunt de gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie ) gemakkelijk met onze online ontwerper ontwerpen. Klink on de afbeelding hier onder om de gesneden vinyl stickers (plakletters, plakfolie ) ontwerper te starten. Vervolgens kunt u uw eigen raamfolie ontwerp voorzien van borders, strepen en andere patronen en motieven.


Plakfolie pip

Sticker Woezel en Pip Bram. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding! Ook krijgt u een kleinigheidje bij uw bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts