donderdag 9 maart 2017

Plexiglas bak kopen

In verschillende diktes kleuren leverbaar. Bestel nu een gratis sample voor uw project. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Acrylaat of plexiglas bakken worden voor heel veel verschillende soorten oepassingen gebruikt. Een van de toepassingen is dat de bakken ideaal zijn voor bakkers.

Bent u op zoek naar een acrylaat bak of stofkap voor over uw brood? Dan bent u bij Damme aan het juiste adres. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


U kunt kiezen het product te laten bezorgen of zelf af te halen in onze winkel in Den Haag. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het door u bestelde product. Het kan gebruikt worden als glasvervanging, bescherming, stofkap, signing, naambordje etc.


De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Kunststof Kopen vindt u plexiglas XT. Dit is de geëxtrudeerde variant van plexiglas. Naast de XT variant is er ook gegoten plexiglas. Damme Kunststoffen is het adres voor plexiglas stofkappen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan plexiglas presentatie kappen in verschillende afmetingen.


Onze stofkappen zijn ideaal om producten in te presenteren, maar worden ook vaak toegepast om een product te beschermen tegen vuil en stof. Voor een nog betere uitstraling of de bescherming van uw kunstwerk of product, heeft Solits de plexiglas vitrinekap ontwikkeld. Andere klanten zochten een stofkap of stolp van plexiglas en kwamen uit bij deze plexiglas beschermkap van mm dikte. Indien u én een sokkel én een vitrinekap bij ons bestelt, bevestigen wij kosteloos een bovenplaat.


Polymethylacrylaat is vooral bekend onder de handelsnaam plexiglas , maar er zijn nog vele andere benamingen, waarvonder acrylglas of acrylaat. Een bestelling is bij ons eenvoudig gemaakt. Kies het soort plexiglas dat u wilt kopen , selecteer een kleur en geef aan welke maat het plexiglas moet zijn. Wij zorgen er dan voor dat het geheel op maat bij u wordt afgeleverd. Heeft u nog meer vragen over Plexiglas.


Plexiglas bestaat al bijna honderd jaar en is wereldwijd bekend. Afhankelijk van de vorm of het resultaat kunnen wij dit voor u frezen of laseren. Als u zoiets bij ons wilt kopen , dan kunt u dit aanvragen bij ons via een offerte.


Gratis op maat zagen, dagen levertijd.

Ook maatwerk helder, opaal, mat en gekleurd plexiglas. Het servicetype geeft aan wat er met het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie. Bij Carry-in stuur je het product op.


Wij hebben ervaring in grote series acrylaat of andere kunststof bakjes, maar wij maken met hetzelfde gemak een enkele acrylaat bak , groot of klein. Wij hebben alle materialen standaard op voorraad en alle bewerkingen in eigen huis. We kunnen dus flexibel omgaan met de wensen van onze klanten en snel en voordelig één of meerder bakjes produceren. De bakken kunnen gemakkelijk naar voren gekanteld worden en compleet worden uitgenomen.


Daarnaast is het snoepgoed prachtig toonbaar. Uitvoering: buitenbak met kiepbare binnenbakken De buitenbak heeft een afmeting van x 1x 27cm. Waarom moet u plexiglas kopen bij Plexiglas.


Omdat u bij ons verzekerd bent van een ruim assortiment en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Omdat wij in onze service nét dat stapje verder zetten, zodat u verzekerd kunt zijn van een positief resultaat. Wanneer je doorschijnend materiaal nodig hebt in je huis maar je wilt geen doorkijk hebben kun je gebruik maken van kunststof platen.


Kunststof platen kun je bijvoorbeeld gebruiken als zijwand bij een trap opgang of bij een halve uitbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts