donderdag 23 maart 2017

Plantenbak op maat

Plantenbakken van alle merken op beslist. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Op zoek naar een plantenbak die speciaal gemaakt is voor jou?


Alle ral kleuren zijn mogelijk, kies een polyester plantenbak welke bij je huis past. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Aanbod plantenbakken op maat. Niet alle plantenbakken kunnen wij op maat maken, maar we hebben wel een ruim aanbod bakken waarbij dit kan. Denk bijvoorbeeld aan aluminium bloembakken, hardhouten bloembakken en cortenstaal plantenbakken.


Wilt u eerst weten met welke kosten u rekening moet houden? Bij Polyesteplantenbakken. Onze plantenbakken worden gemaakt uit mallen en daardoor ben je niet helemaal vrij in iedere maat , maar door het samenstellen van plantenbakken of het inkorten van de hoogte is er wel heel veel mogelijk. Houten plantenbak maken op maat.


Een plantenbak van hout heeft veel voordelen. Zo is een plantenbak van hout beter bestand tegen vorst dan een stenen bak.

Bovendien heeft hout een mooie, natuurlijke uitstraling. Wilt u zelf een houten plantenbak op maat maken? Lees dan onze handige doe-het-zelf tips en weetjes waar u op moet letten!


WALFiLii plantenbakken in kleur, staal of Cortenstaal. Design plantenbakken , handgemaakt, slag- en slijtvast, van allerhoogste kwaliteit en op maat gemaakt. U wilt uw dakterras, vlonder of tuin aankleden met planten?


U wenst houten plantenbakken op maat gemaakt? Dat kan bij uw houtwinkel Gadero geregeld worden. Wij maken zowel rechthoekige, vierkant als pilaar plantenbakken op maat. De kleinste maatwerk polyester plantenbak is 40x40xcentimeter. De grootste maatwerk polyester plantenbak heeft een afmeting van 230x50xcentimeter.


Onze polyester plantenbakken zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin staan ze bijvoorbeeld prachtig. Of plaats ze als eyecatcher op je bedrijfsterrein. Zoekt u een plantenbak op maat ? Ga dan voor deze steigerhouten plantenbakken op maat. U geeft uw eigen gewenste maat door en betaalt een vast bedrag per cm.


Geen gedoe meer met standaard maten die net niet mooi staan in uw situatie. De op maat gemaakte plantenbak wordt geleverd inclusief bodem en plantenbakplastic. Standaard heeft de plantenbak een hardhouten frame en kleine pootjes (die worden bij de totale hoogte inbegrepen) om zo uw plantenbak te beschermen tegen optrekkend vuil.

Kant-en-klare op maat gemaakte plantenbakken besteld u makkelijk online bij Gadero. De bloembakken worden door onszelf gefabriceer hierdoor is het mogelijk om uw bloembak of plantenbak van CorTenstaal op maat te laten maken en bestellen. Bloembakken online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Bestel vertrouwd en voordelig online! Doordat de plantenbak vervaardigd is van polyester neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig.


De binnenkant van de plantenbak is voorzien van eps isolatiemateriaal , dat deze plantenbak zeer geschikt maakt om de wortels van de beplanting te beschermen. Staat de maat of uitvoering die u zoekt er niet bij? Dan kunnen wij uw steigerhouten plantenbak gewoon voor u op maat maken!


Metaal boutique levert stalen plantenbakken op maat aan voordelige prijzen. Onze prijzen kunnen concurreren met de prijzen voor soortgelijke plantenbakken met standaardafmetingen. In onze webwinkel kun je zelf kiezen hoe groot de plantenbak moet worden en hoe de afwerking er moet uitzien. Laat uw plantenbak door ons op maat maken. Wij leveren een complete plantenbank in elke gewenste maat.


Deze kan worden geleverd compleet met beugels, overloop, verstevigingschotten en eventueel bijpassende kopnagels. Naast zink, kunnen wij verschillende plantenbakken ook in aluminium, RVS of kunststof leveren. Leg een stuk gaas van nylon of vinyl in de plantenbak.


Op deze manier zul je het hout van je plantenbak kunnen beschermen. Knip het gaas op maat zodat het net zo groot is als de plank die je voor de onderkant van de plantenbak gebruikt hebt. Leg het gaas op de bodem van de plantenbak en maak het vast met enkele korte spijkers.


Hier kunt u terecht voor uw maatwerk zuilen, plantenbakken , sokkels, pilaren, kubussen en blokken. Maar wij ontwerpen en realiseren ook tv-meubels, balies, wandkasten, (salon)tafels, wandplanken, separatiewanden, op maat voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts