maandag 20 maart 2017

Antislip dienblad

Bestel uw Kampeerartikelen op Obelink. Kom naar de Dienbladen Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Het anti-slip oppervlak maakt je kantoorkoffie of glazen wijn makkelijk te dragen. Een antislip serveerblad is een van de belangrijkste barbenodigdheden.


Het dienblad heeft een stevig blad met diameter van 35.

Dit dienblad heeft noppen die zorgen voor een antislip -oppervlak. Ook de bodem van het serveerblad heeft een anti-slip laag. De eigenschappen van antislip dienbladen. Slipvaste dienbladen hebben een ruw oppervlak waardoor u serviesgoe bierglazen en wijnglazen veilig rond kunt dragen in uw restaurant of café. De antislip dienbladen van HorecaRama zijn slagvast.


Wij hebben café dienbladen met verhoogde rand voor glaswerk maar ook grote rechthoekige en ronde antislip dienbladen. De dienbladen zijn voorzien van een (rubberen) aansliplaag. De Roltex Heavy Duty dienbladen zijn leverbaar in rechthoekige en ronde uitvoeringen in diverse maten.

Bekijk het goedkope assortiment van de beste kwaliteit online Profiteer van de beste aanbiedingen. Een RVS uitvoering als strak en modern item voor in huis of een kleurrijk design met antislip kunststof. De koffie en thee serveren op een mooi dienblad blijft zeker niet onopgemerkt bij de visite. Met een stoffenbank is het leuk om een dienblad op de bank te plaatsen.


Rond antislip dienblad van polypropyleen met een doorsnede van cm. Het blad is voorzien van een anti-sliplaag en is daardoor… Meer. Op zoek naar Horeca wijnglazen?


Kijk nu online en bestel direct. Nu ook zaterdagbezorging mogelijk! Vega Direct heeft een groot aanbod! Diverse Barglazen voor uw Horeca. Bekijk ons gehele keukengerei ssortiment online.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Dienbladen met een anti slip bodem die ervoor zorgt dat schuiven van glazen op het dienblad minder gemakkelijk gaat. Met een dienblad kun je in één keer veel servies mee nemen vanaf de keuken naar de woonkamer of het terras.


Maar met gladde dienbladen wilt het servies er nog wel eens vanaf schuiven tijdens het lopen. Dat probleem is met dit dienblad verleden tijd.

Een vriezer gehuurd bij Habets. De vriezer was ou vies, krakkemikkig, en heeft bij ons keer kortsluiting veroorzaakt, omdat het bedieningspaneel er los aan hing. Met de stijlvolle StayPut dienbladen blijven glazen, bestek en borden veilig op hun plek.


Het modern vormgegeven blad heeft een extreme antigrip laag van TPE (thermoplastisch elastomeer) bolletjes die in het blad zijn verwerkt. Ook de onderkant van het dienblad heeft een antislip laag. Met het antislip dienblad van Partytentverhuur Flevoland schuiven uw drankjes niet langer van je dienblad af.


Wie komt daar soepel aangelopen met een glimlach op het gezicht en een dienblad vol dranken? Juist, dat kunt u zijn wanneer u gebruik maakt van ons antislip dienblad. Als u veel dranken moet rondbrengen, ook naar uw buitenterras, dan wordt er veel gelopen met horeca dienbladen met volle glazen, een horeca dienblad vasthouden kan dan soms een uitdaging zijn. Maar een antislip horeca dienblad brengt dan veel voordelen met zich mee. Antislip horeca dienbladen.


De randjes zijn iets verhoogd en bieden extra veiligheid. Het serveerblad is erg licht en door het gladde oppervlak zeer eenvoudig schoon te maken. Ook voor andere dienbladen bent u bij ons aan het juiste adres.


Deel dit product via WhatsApp. Kenmerken Dienblad Anti-slip Ø 35. Met ons ruime aanbod dienbladen serveer je je eten, drinken en snacks in stijl.


Ga je voor gou multicolor een bedtafeltje of liever een serveerschaal? Ze kunnen dienen als dienblad. Je hoeft dus niet meerdere keren heen en weer te lopen, maar je kunt alles handig in één keer meenemen.


Je kunt met een dienblad de overheerlijke hapjes presenteren die je hebt gemaakt voor het feestje wat gaande is, maar een plateau of dienblad kan ook functioneel ingezet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts