maandag 27 maart 2017

Logo op muur schilderen

Gratis Offertes binnen minuten Bespaar tot op schilderskosten! Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Muurschildering garage Muurschildering logo cafe restaurant Bedrijfslogo op een structuur muur.

Bij het schilderen van uw bedrijfslogo op de muur laat ik de kleuren daarvan op voorhand speciaal op RAL-kleur mengen. Op die manier weten we zeker dat uw logo volledig natuurgetrouw op de muur komt. Ik maak ook muurschilderingen van logo ´s, bijvoorbeeld dit vintage Ford logo in een garage. Maar denk ook aan uw eigen bedrijfslogo op de muur laten schilderen.


Dat kan zowel binnen als buiten, en op allerlei soorten muren , óók op baksteen. U kunt zelf in overleg de grootte en plaats van de muurschildering logo op de muur bepalen. Muur -, deur- raamstickers voor zakelijke toepassingen.

StickerOp levert muurstickers ook aan zakelijke klanten. Denk dan aan een zakelijk logo op groot formaat of een woordenwolk met kernwoorden betreffende het bedrijf. En omdat de bedrukking de hoek om moest lopen, was een sticker of doek niet mogelijk.


Dus moest er iets bijzonders komen. Maar ook daar heeft Platform P de perfecte oplossing voor. We schilderen het logo gewoon op de muur. Je kan dan alles op maat afstemmen en het logo precies op de gewenste plek afbeelden. Onze creatieve schilderkunsten kennen geen grenzen!


Dat neemt echter niet weg dat we onze talenten ook graag inzetten voor uiterst praktische opdrachten. Een logo op muur in de wachtruimte, prachtige reclame. Elk logo op muur kan worden geschilderd maar met spuitbussen is het vaak ook prachtig te realiseren. Ik ga binnenkort mijn kamer helemaal opnieuw indelen, en ook opnieuw schilderen enzo. Boom op muur kinderkamer schilderen.


Passend in het patroon van de boom bevestig je haakjes op de muur. Zo blijft de kamer aardig opgeruim want de kinderen hangen graag hun spullen en kleding in de boom.

En de schoenen kunnen “onder” de boom. Ik heb enkele simpele creatieve tekeningen van een boom bij elkaar gezocht, zodat jullie deze op. Door middel van een sjabloon die op de muur wordt geplakt en vervolgens wordt ingetamponneerd met latex muurverf kunt u op een eenvoudige en veilige manier de mooiste decoraties op de muur creeeren. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.


U krijgt direct een bevestiging. Plaats gratis en vrijblijvend uw klusopdracht op de website. En voor een bestaand logo op de muur schilderen , draaien we ons hand ook niet om.


Het logo is gemaakt in het Work-on uitzendbureau te Amsterdam. Alleen moet er dan vervolgens nog wel 6-centimeter uit de muur steken en aan het uiteinde bijvoorbeeld een kogeltje ter grootte van een knikker. Wilt u het logo op de muur geschilder eventueel met bedrijfsnaam en pay-off?


Dat kan op vrijwel elke ondergrond in de binnenruimte, van gladde muren tot spachtelputz. De Keurschilder is een schilder die veel ervaring heeft in zeer divers schilderwerk. Niet alleen het schilderen van deuren, kozijnen en muren is zijn vak, maar de Keurschilder is ook iemand die goed kan fijnschilderen. Bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in uw bedrijfspand.


Zo ziet iedereen die binnenkomt in de hal dat hij op het juiste adres is beland. Zorg bij reeds geschilderde muren dat het oppervlak dat je wilt schilderen goed voorbereid is: Maak de muur grondig schoon met een doek met wat water en verfreiniger. Vul scheurtjes, gaten en beschadigingen op.


Zorg dat de muur goed droog is voor je gaat schilderen. Met deze techniek kan je op één muur twee kleuren combineren en een verbluffend effect bekomen. Het is heel makkelijk en voor een optimaal resultaat, kies je best kleuren die niet te ver uit elkaar liggen. Deze techniek is ideaal voor het combineren van twee persoonlijkheden. Dat is eveneens het geval met het verven van een betonnen muur.


Lees onderaan aandachtig de tips om muren zelf te schilderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts