woensdag 8 maart 2017

Caravan kussens maken

De goedkoopste in Nederland. Uw caravan kussens op maat stofferen. We maken allerlei soorten caravankussens op maat voor campers en caravans, zowel qua bekleding als vulling.


De vrijheid van een camper of caravan met het zitcomfort van thuis. Onze caravankussens die speciaal volgens jou wensen op maat worden gemaakt geven je de controle en identiteitsbehoud van jou eigen stijl.

Wij produceren al meer dan jaar caravankussens op maat. Onze kussens hebben dan ook al aardig wat vakanties meegemaakt. Ademende, vuil- en vochtafstotende camper- en caravankussens. Nofruit gebruikt voor jouw kussens alleen 1 kleurechte en slijtvaste materialen.


Jij bent de koning van de camping. Alle door de kussenhoezengigant. Sunbrella stoffen, die speciaal zijn ontwikkeld voor buitengebruik maar ook erg geschikt zijn voor binnenshuis, dus ook voor uw caravan kussens , de stof heeft een zachte touch, is ademend en.

Deze kleuren zijn gegroepeerd in verschillende typen stoffen met verschillende structuren die anders aanvoelen. Wil je graag weten hoe een stof aanvoelt voordat je een kussen op maat besteld? Het is dan ook raadzaam om in onze showroom langs te komen om uw caravankussens op maat te laten maken op basis van ons uitgebreide assortiment aan caravan binnenstoffen. We raden u aan om eerst de meest gestelde vragen te lezen, voor u de caravankussens opmeet.


Wij maken de kussens voor u op maat, wat wil zeggen dat u zelf de keuzes maakt. Vervolgens gaan onze ervaren mensen met liefde voor het vak aan de slag in ons eigen atelier. Voordelig bekleden caravan kussens. U koopt zelf de stof en voor €per kussen maken wij ze weer als nieuw kussens langer da 1. M en hoeken €per kusse.


Kijk dan eens naar deze post over hoe je simpel caravan kussens maakt, gebaseerd op een bedovertrek. Kun je goed overweg met de naaimachine of heb je wel zin in een leermomentje? Blijf dan vooral kijken en open tot slot de pdf die je onderin deze post ziet.


Aan de hand hiervan kun jij gegarandeerd profi kussens maken voor in je caravan. Wij kunnen je kussens op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Wij hebben speciale snijmachines en ku nnen het schuimrubber desgewenst precies op maat snijden.

Door onze jarenlange ervaring is het ook mogelijk, om het schuimrubber in moeilijke of afwijkende vormen door ons op maat te laten snijden. Naast herstellen kunnen wij ook nieuwe caravankussens op maat maken. Wij maken allerlei soorten kussens voor campers en caravans. Wanneer u ervoor kiest om caravankussens op maat te laten maken geeft u uw caravan of camper eigenlijk een tweede leven.


Caravankussens op maat laten maken. U zult hiervan genieten tijdens uw vakantie! Bij Monique’s Tuinkussens heeft u o. Maar laat dat nu net een goed moment zijn om het interieur een upgrade te geven! De meeste caravankussens zijn na een aantal jaren gebruik aardig doorgezakt, maar met een nieuwe stevige vulling kun je weer jaren vooruit. Bij Atelier Sikkes zijn we meester in het upgraden en vernieuwen van jouw caravankussens.


Verbeter het interieur en comfort van uw caravan. Komt u gerust een langs in onze stoffeerderij in Veenendaal. Laat u inspireren door ons ruime aanbod aan geschikte stoffen en laat u adviseren over de optimale vulling voor kussens en matras.


Uw nieuwe caravankussens kunnen we daarnaast aanvullen met bijpassende gordijnen en vloerbedekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts