vrijdag 10 maart 2017

Bank vitra

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bestel Online of Bezoek de Winkel.


Bekijk Vitra Banken , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.

Tafels Bureaus Koffie- en bijzettafels. Twintigste-eeuwse ontwerpen van George Nelson, Charles en Ray Eames, Isamu Noguchi, Jean Prouvé en Verner Panton vormen de basis van de Vitra Home Collection. Deze tijdloze en nog altijd sterke stukken behoren ondertussen tot de klassiekers een term waarmee Vitra ontwerpen uit een ander tijdperk aanduidt die nu nog steeds in productie zijn en ons nog altijd kunnen raken en inspireren. Deze 3-persoons design bank van vitra is voorzien van een zwart gestoffeerde zitting en een zwart met witte. De Grand Sofà is zijn interpretatie van hedendaags design en luxueus comfort.


De Italiaanse elegantie gecombineerd met de Zwitserse kwaliteit en precisie van Vitra zorgt voor de unieke uitstraling van de Grand Sofà. Neem de Vitra Polder Sofa bank. Door het minimale stalen frame heeft deze gehele lijn een akoestische functie.

De Polder Sofa bank van Vitra heeft een breedte van 2centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. Dit is inclusief het linkse gedeelte van de bank (de poef) die centimeter bree centimeter diep en centimeter hoog is. De Vitra Polder Sofa bank is ontworpen door Hella Jongerius. Voor de creatie van de nieuwe Vlinder Sofa deed Hella Jongerius een beroep op haar uitgebreide kennis over weeftechnieken en haar tienjarige ervaring als artdirector voor kleuren en materialen bij Vitra.


Vlinder combineert de archetypische vorm van een comfortabele sofa met een exact op maat gemaakte dekbedachtige stoffen bekleding. The Vitra Accessories Collection. Design objects from timeless creations to the newest products by contemporary designers.


Designobjecten gaande van tijdloze creaties tot de nieuwste producten van hedendaagse ontwerpers. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Ontdek ons ruime assortiment!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Koop en verkoop bank vitra eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Sommige Vitra meubels zijn echte klassiekers als het gaat om interieur design.

Laat je inspireren door Vitra , één van de meest bekende designer. Vitra Grand Sofa is bij CILO in een breed scala aan mogelijkheden te verkrijgen: een zorgvuldig samengestelde selectie stoffen in een bijzonder kleurenpalet, verschillende elementen en variabele rugleuningen, afwerking en kussens vormen de basis van het samenstellen van uw eigen Vitra Grand Sofa. Tamelijk zeldzame leren 'kantoor' bank , ontworpen door citterio voor het bekende merk vitra. Opnieuw te stofferen en poetsen chroom. Vitra bank , leer, persoons, Citterio collectie.


In zwart leder kan de bank er zo uitzien. Gebruikt Ophalen Tweepersoons. Al meer dan jaar geliefd door de allerhoogste kwaliteit, functionaliteit en de bijzondere uitstraling! Vitra is een ware design klassieker op interieurgebied. Items met een lange levensduur, door het gebruik van duurzame materialen.


Zachte, elegante lijnen met een heerlijk zitcomfort. De kussens voor deze bank zijn verkrijgbaar in een stevige en zachte uitvoering. Zo heeft u precies het comfort wat voor u het lekkerste zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts