vrijdag 10 maart 2017

Karabijnhaak met schroefsluiting

Karabijnhaak met schroefsluiting

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Karabijnhaken verzinkt met schroefsluiting.


Op het eerste zicht lijkt dit type karabijnhaak misschien doodgewoon, maar wanneer u naar de sluiting kijkt ziet u dat dit model voorzien is van een bijzondere specificatie. Dankzij de schroefsluiting kunt u zelf invloed uitoefenen. De 1mm karabijnhaak met schroefsluiting is een maat welke erg vaak gebruikt wordt. De schroefsluiting zorgt voor extra veilighei waardoor de karabijnhaak met schroef geschikt is voor vele doeleinden.


Het kwalitatief hoogwaarde materiaal staat uiteraard voor een lange levensduur garant, waarbij bescherming wordt geboden tegen oxidatie zoals roestvorming. De veersluiting, die open kan tot mm, is extra beveiligd met een blokkeermechanisme in de vorm van een schroef. Eenvoudig vast te draaien.


Karabijnhaak met schroefsluiting

De aluminium karabijnhaak is zwart met een oranje schroefsluiting. Je schoenen blijven dus gewoon hangen tijdens het hiken! Voor het maken van sommige verbindingen hebt u een karabijnhaak nodig die niet ‘gewoon standaard’ is. Dat is bij ons geen enkel probleem, want wij hebben karabijnhaken in alle soorten en maten.


In deze categorie komt u de roestvrijstalen karabijnhaak met schroefsluiting en ring tegen. De karabijnhaken uit deze categorie zijn gefabriceerd van roestvrijstaal. Dat maakt deze karabijnhaken niet alleen ijzersterk, maar zorgt er ook voor dat roest of andere vormen van corrosie geen schijn van kans maken. Verschillende karabijnhaken met schroefsluiting.


Karabijnhaak met schroefsluiting

Alle toepassingen weergeven is niet nodig, de rvs karabijnhaak met schroefsluiting is een dusdanig bekend product dat een ieder weet wat de mogelijkheden zijn. Groot voordeel is dat de rvs karabijnhaken met schroefsluiting per stuk zijn te bestellen voor zeer scherpe prijzen. Naast verzinkte karabijnhaken biedt Kleinmetaalshop ook RVS (Roest Vast Staal) karabijnhaken aan.


Dit geldt voor de gewone karabijnhaak , de karabijnhaak met schroef, de eivormige karabijnhaak of bijvoorbeeld de karabijnhaak met vast oog. Rvs karabijnhaak mm voorzien van handige schroefsluiting. Deze maatvoering is nieuw in het assortiment.


Karabijnhaak met schroefsluiting

Het materiaal van de rvs karabijnhaak mm met schroefsluiting is rvs 31 wat zorgt dat het product bestand is tegen alle invloeden van buitenaf. Door de schroefsluiting is de haak te borgen wat zorgt voor extra veiligheid. Zeer stevige en net afgewerkte karabijnhaak. Deze haak is voorzien van schroefsluiting om te voorkomen dat deze per ongeluk open zal gaan.


De ring geeft de karabijnhaak ook weer extra mogelijkheden. Als u vóór uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). Deze karabijnhaak 1mm met schroef is gemaakt van rvs. Ideaal wanneer de karabijnhaak buiten wordt toegepast. De schroefopening en scharnierend deel blijven hierdoor goed gangbaar.


Overzicht van de verschillende modellen in karabijnhaken met eigen SWL = Safe Working Load.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts