maandag 3 juli 2017

Behang glasvezel

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bestel jouw favoriete behangthema of kleur eenvoudig online. Vind glasvezels als je nu zoekt. Uw muur behangen met glasvezelbehang.


Als u uw muur op professionele manier wil behangen , met een sterk materiaal dat naadloos aansluit, overweeg dan eens glasvezelbehang.

En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op. Glasvezel heeft een mooie zichtbare structuur. Natuurlijk heeft Praxis ook deze speciale behanglijm en goede behangkwasten voor je. Net als verschillende soorten behang van glasvezel.


Vroeger was het behang in onze woningen van papier. Tegenwoordig bestaat nagenoeg elk behang (deels) uit glasvezels en polyester. Als het uitsluitend van glasvezel is gemaakt, dan hebben we het over glasvezelbehang (ook wel glasweefselbehang genoemd).


Het is gewoven behang , en net als bij kleding kun je het in verschillende structuren weven.

Dit is zo’n jaar geleden. Sommige naden van het behang komen naar buiten maar alles zit verder goed vast. Achteraf spijt dat ik het toen zo gedaan heb…maar nu ziet het er niet meer zo mooi uit. Nu zou ik graag glasvezel behang willen plakken en daarna behandelen met muurverf zodat onze slaapkamer er weer netjes uitziet. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Deze behangsoort is gemaakt van fijne glasvezels daar waar normale soorten behang vaak gemaakt worden van papier. De glasvezels worden op een speciale manier verweven. Vervolgens worden ze geperst net zo lang tot er een enorm fijn en heel erg sterk gaas ontstaat.


Het is mogelijk om in dit gaas lokale verdikkingen aan te brengen. Na het aanbrengen van het glasvezelbehang is het over te schilderen. Het voordeel van glasvezelbehang is dat het niet of nauwelijks krimpt bij het aanbrengen, doordat het gemaakt is van glasvezel.


Ook zitten er inmiddels lagen verf overheen. Zo niet, wat moet ik doen om het te kunnen behangen ? Kan ik hier overheen behangen ? En wil je een keer iets anders? Geen probleem, want dit behang voorzie je binnen no-time weer van een andere kleur.


Glasweefselbehang is ook voorgeschilderd verkrijgbaar, voornamelijk in neutrale en lichte tinten.

Om het behang op de juiste manier aan te kunnen brengen dien je een passende behanglijm te gebruiken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Toen glasvezel nog niet eens in het woordenboek ston stonden wij al aan de voet van een ware rage onder deze behangsoorten.


Met jaar in het vak waren wij namelijk de eerste die met dit gladde en prachtige materiaal aan de slag gingen. Je legt dan een nieuwe laag plaksel op het behang wat zorgt voor een effen muur die geen last heeft van putjes of vlekken. Kijk wel steeds of het glasvezelbehang stevig vast hangt en gebruik een kwalitatief product om te plakken of bezetten zoals Polyfilla Wandglad.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw. Maak uw muren verf of behangklaar met glasvezel , glasvlies, glasweefsel, renovlies of egaliseerbehang. Het kan een goede oplossing zijn als u niet uw muren (opnieuw) wilt stucen.


Welke behang u kiest, is afhankelijk van de uitstraling (glad of structuur) en de huidige ondergrond (egaal of niet egaal). Wij helpen u graag verder! Het behang is stevig en scheurt niet. Vliesbehang wordt in de kant en klaar bedrukte variant heel veel toegepast in normale omstandigheden.


Dit vanwege het gemak en snelheid van aanbrengen. Verwerking: Bij beiden soorten wordt de muur ingelijmd en niet het behang zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts