dinsdag 4 oktober 2016

Silvana temprite

Gratis bezorging vanaf € 5-. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Silvana bij Smulderstextiel. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Silvana temprite

Ervaar het gemak van Wehkamp. Dan is de Tuvalu het perfecte dekbed voor jou! Kies voor een goede lichaamstemperatuur tijdens je slaap met dit dekbed! Climat Control is een regulerend textiel, welke onder elke omstandigheid de juiste hoeveelheid warmte aan de slaper afgeeft. Zo slaapt u altijd behaaglijk warm en nooit te koud.


Een comfortabel en luxe 1 donzen dekbe warmte: Medium Light. Het dekbed is gevuld met synthetische holle vezels, Hollowsoft. Kies uit producten vanaf € 200.


Dit materiaal zorgt ervoor dat het vocht gedurende de nacht naar de zijnkant wordt getransporteerd. Een dun laagje van het innovatieve materiaal Outlast zorgt ervoor dat je het nooit meer te koud of te warm hebt. Ook al heb jij het altijd veel kouder of warmer dan je partner. Van nu af aan geniet je met zijn tweeën van één dekbed! Houdt u van een heerlijk licht donzen dekbed dat u perfect op constante temperatuur brengt, dan is de Tuvalu-light het perfecte dekbed voor u. De tijk van het dekbed bestaat uit wee lagen.


Deskundig advies Dagen bedenktijd Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs! Niet te kou niet te warm, precies goed. Omdat de warmteafgifte individueel wordt afgestemd kunnen personen met een verschillende warmtebehoefte toch comfortabel onder hetzelfde dekbed slapen. Een heerlijk donzen dekbed met temperatuurregulerend textiel. Dan houdt dit dekbed je perfect op.


Silvana temprite

Dit dekbed houdt u perfect op temperatuur en is geschikt voor slaapkamers waar het nooit heel koud is. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Een temperatuurregulerend donzen winter dekbed.


Climate Controle Temprite Tuvalu winter ekbed. Als consument geniet je van optimaal comfort. Vocht verspreidt zich hierdoor snel, waardoor het sneller verdampt.


Silvana temprite

Dit resulteert (naast de natuurlijke eigenschappen van dons) in een nog betere vocht- en warmteregulatie. Lijkt het je heerlijk om een dekbed te bezitten dat je lichaamstemperatuur de hele nacht op peil houdt, maar houd je niet zo van synthetische stoffen? Dit is een nieuwe generatie textiel, ontwikkeld door astronauten.


Dit textiel heeft de eigenschap om te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en weer af te geven wanneer dat nodig is. Een zomerdekbed gevuld met dons dat je lichaamstemperatuur reguleert. Dacron Coolmax tijk voor optimale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts