maandag 17 oktober 2016

Behang van gogh

Behang van gogh

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


Behang van gogh

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Online te bestellen Gratis bijbehorende lijm ! De kleurrijke werken van Vincent van Gogh vol schitterende details vormen de basis voor deze unieke collectie behang ontwikkeld in samenwerking met BN Walls. De moderne kunst in Parijs inspireerde Vincent om licht, helder en los te schilderen. Hij werd beroemd om zijn felle kleurcontrasten en expressionistische stijl van schilderen.


Vincent van Gogh fotobehangkan goed lijken in elke kamer van het huis, en u moet er zeker van zijn dat u een dergelijk kunstwerk plaatst waar u het op een regelmatige basis kunt zi en. Van Gogh behang van BN Wallcoverings kopen? En terecht, want het is een unieke collectie waarin de ziel van de schilderijen gevangen is, inclusief de imperfecties.


Behang van gogh

Met aandacht, respect en liefde ontworpen en geproduceerd. Om de woorden van de meester zelf te gebruiken: “What is done in love, is done well’. Zowel in de webshop als in de Rotterdamse behangwinkel. Het was een hele uitdaging, aangezien zijn enorme erfenis een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie biedt.


Zijn inspiratie haalde hij uit de Franse landschappen en het boerenleven. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met van Gogh , bloemen, schilderij. Het prachtige schilderij de Amandelbloesem van Vincent van Gogh is geprint op dit unieke digitale fotobehang. Bekleed een wand in uw woonkamer of slaapkamer voor een sfeervolle ambiance!


Het behang is verkrijgbaar in verschillende formaten en is licht- en vochtbestendig. Dit jaar is het 1jaar geleden dat meester-schilder Vincent van Gogh overleed en ter ere van zijn prachtige nalatenschap zijn het van Gogh museum en BN Wallcoverings een bijzondere samenwerking aangegaan. Zij introduceren namelijk een prachtige collectie behang met uitsneden van schilderijen van Vincent van Gogh. Helemaal zoals we het ons gedroomd hadden.


Erg gemakkelijk om te behangen. Mooie structuur als van een echt olieverfschilderij. Behanglijm gewoon aanbrengen op de muur. De bloemen liggen echt op het behang. Een uitdagende zoektocht, want zijn enorme nalatenschap is een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie.


Geïnspireerd op de bekende werken van Nederlands kunstschilder Vincent van Gogh. Dus wie weet, wanneer je een wand in huis met een dergelijk meesterwerk behangt , geeft het jou ook net zoveel inspiratie en geluk. In ieder geval zal het kleurrijke en tijdloze beeld een aanwinst zijn voor je interieur. Het fotobehang van Wall-Art. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen.


Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts