dinsdag 4 oktober 2016

Riviera maison kussen love

Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Vergelijk Prijzen en Bestel!


Heerlijk in de winter met een plaid en kussens op de bank naar een serie kijken en genieten van een glas thee of wijntje. Het lichtgele vlekje valt nauwelijks op.

Kussenhoezen voor om uw kussen. De kussenhoezen doet u eenvoudig om uw kussen , zodat u die keer op keer een andere uitstraling kunt geven. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Combineer kussens voor een luxe of juist speels effect.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Creëer een luxe uitstraling en comfort in de woonkamer met kussens in de juiste kleur en omvang.

Een heerlijke throw, soepel en zacht van 1 katoen. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Ook de kattenmanden zijn beschikbaar in diverse modellen. Van kussens en textiel tot sfeervolle lantaarns en decomateriaal. Rivièra Maison beschikt over een ruim assortiment dierenmanden.


Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.


Kies uit 4producten vanaf € 99. Bespaar tot wel via kiesproduct. Rm kussen met binnenkussen gaat hier om de langwerpige met love compleet 2nog1.


Beacon of love past zowel in de landelijke als klassieke slaapkamer. Riviera Maison KUSSEN met gouden palletjes LOVE erop. Maar staat ook mooi op een bank, in de woonkamer of op tuinmeubilair.

Nieuw Ophalen of Verzenden. De accessoires passen bij de tijd van het jaar, omdat er elk seizoen een nieuwe collectie uitkomt. Alle manden hebben de vorm van een bank, hierdoor past de hondenmand perfect in elk interieur. De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Zo is de rattan variant voorzien van schattige katten oren.


Het sierkussen heeft een mooie kleur pastel en een herringbone patroon. Het sierlijke lint gaat door de nestelringen heen en wordt met een stijlvolle strik afgesloten. Het kussen valt direct op door de bijzondere sluiting.


Het concept hiervan is afgekeken van een korset. De achterzijde van het kussen heeft een effen kleur en bestaat net. Naast dat ze heel erg trendy zijn, zijn ze ook nog eens heerlijk om tegen aan te zitten. Wij vinden vooral de kussens van Zusss echte toppers!


Deze kussens hebben een gebreide uitstraling of zijn uitgevoerd met een leuke, vrolijke tekst. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts