dinsdag 11 oktober 2016

Rolgordijn kiep kantelraam praxis

Vraag een gratis monster aan. Neem dan contact met ons op. Wilt u eerst zien wat u krijgt? De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Vind rolgordijnen kiep kantelraam het nu op Kensaq.


Goedkoper Dan In De Winkel.

Wil je je slaapkamer goed verduisteren? Of heb je een draaikiepraam of dakraam en zoek je daarvoor een geschikt rolgordijn ? Rolgordijnen op maat kopen bij Praxis. Dan ben je bij Praxis aan het juiste adres. Naast bekende Velux rolgordijnen voor dakramen zijn er ook speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen en kantelramen.


Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren. Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën? Bij Praxis kun je raamdecoratie kopen voor iedere sfeer en iedere ruimte, bijvoorbeeld raamdecoratie voor de badkamer, slaapkamer, keuken of raamdecoratie voor de woonkamer.

Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis. Veel moderne woningen zijn voorzien van ramen die naar binnen opengaan, ook wel draai-kiepramen, kiep - kantelraam of kantelramen genoemd. Heb je zulke ramen in huis? Dan vraag je je wellicht af wat voor gordijnen geschikt zijn voor ramen die naar binnen opengaan. U heeft gelijk want Velux is inderdaad erg duur.


Wij hebben de ondertussen de nodige rolgordijnen geprobeerd en zijn uiteindenlijk toch bij Velux beland. Voor ons was goedkoop , duurkoop. Na keer allerlei toestanden heben we nu alweer ruim jaar plezier van dat velux rolgordijn. Mischien dat er nu ondertussen betere op de markt zijn.


Heeft u een draai-kiepraam kies dan voor een praktische klemsteun om uw raamdecoratie te bevestigen. U hoeft niet te boren of te schroeven in uw kozijn, de steun. Goed slapen is voor iedereen belangrijk. Met een verduisterend rolgordijn slaapt u beter en langer! Een cassette rolgordijn met zijgeleiders bijvoorbeeld zorgt ervoor dat er nauwelijks tot geen licht binnen komt.


Het rooster is dikker dan het kozijn, dus het rolgordijn zou onder het rooster op het kozijn geplaatst moeten worden. Als het kan, gaat dit dan erg ten koste van de verduistering? Of is het handiger om voor een andere vorm van raamdecoratie te gaan?


Speciaal voor draai-kiepramen hebben wij mooie en praktische raamdecoratie ontwikkeld.

Zo hebben we speciale rolgordijnen , duo rolgordijnen , plisségordijnen en aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen in ons assortiment. Find rolgordijnen kiep kantelraam vandaag! Tot wel goedkoper dan in de winkel!


Het gordijn van 120cm breed en 250cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel. Het rolgordijn is ideaal voor elke ruimte, praktisch in gebruik, én geeft uw interieur een decoratieve uitstraling. De verduisterende stof maakt het gordijn bij uitstek geschikt voor slaap- en.


Zoek je naar de juiste oplossing voor kunststof ramen? Dan is de oplossing eigenlijk heel simpel. Onze tuimelraam en kiep - kantelraam rolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor plaatsing op het tuimelraam. Monteren rolgordijn kantelraam.


Onze rolgordijnen voor een tuimelramen zijn geheel zelfklevend. Voordeel hiervan is dat u nergens in hoeft te boren en daarmee het risico op schade voorkomt. Een ander pluspunt is de mogelijkheid om een heel eenvoudig een verduisterend systeem op uw tuimelraam aan te brengen.


Een rolgordijn in een mini cassette heeft zijgeleiders waarin het gordijn hangt. Je hoeft een mini-cassette niet op het kozijn te monteren door gaten te boren. Je kunt de mini-cassette eenvoudig op het kozijn plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts