woensdag 26 oktober 2016

Verweerde spiegel schoonmaken

Verweerde spiegel schoonmaken

Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bekijk nu de laagste prijs voor Spiegels.


Verweerde spiegel schoonmaken

Ontdek ons unieke assortiment spiegels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Spiegels van moderner fabricaat, hebben een achterkant van ander materiaal waardoor de vlekjes minder snel zullen ontstaan. Een smerige spiegel is vervellend. Om een spiegel schoon te maken, mooi glanzend te krijgen en te voorkomen dat hij beslaat neemt u simpelweg een aardappel. Gebruik voor de spiegel GEEN nieuwe Glassex Foam.


Hierdoor ontstaat een witte waas op je spiegel die heel moeilijk te verwijderen is. Gewoon een doekje in een sopje met een klein beetje ammoniak, en daarna de spiegel droogwrijven met keukenrol. Dit werkt ook heel goed voor ramen met afdrukken van kinderhandjes.


Er zijn verschillende kant-en-klare spiegel sprays te koop. Zo heb je bijvoorbeeld HG Glas- en spiegelspray. Maar natuurlijk glassex kan uiteraard ook helpen om het glas van de spiegel schoon te poetsen zonder strepen. Glassex is geschikt voor spiegels die niet heel vuil zijn. Zorg ervoor dat er voldoende ventilatie is in vochtige ruimtes en let op dat er bij het schoonmaken geen water tussen de lijst en het spiegelglas komt.


Wilt u weten hoe u de spiegel het beste en milieu vriendelijk kunt schoonmaken ? Lees hier hoe u de spiegel het beste kunt schoonmaken. Om een matte plek van een spiegel te verwijderen dient u deze in te smeren met olie. Laat de olie intrekken en wrijf de spiegel op met een doek of keukenpapier.


Vaak worden spiegels mat doordat zonlicht direct op de spiegel valt. Om te voorkomen dat een spiegel mat wordt moet u deze nooit in het directe zonlicht hangen. Mensen spuit vaak met een spray op de spiegel , deze spray nevelt en kan dus ook achter de spiegel komen en kan de zilvergrijze laag aantasten waardoor er vlekken,roest, ontstaan. Een badkamer heeft vaak condens en deze komt ook achter de spiegel als deze niet goed is afgewerkt en het vocht hierachter gaat niet zomaar weg. We staan dagelijks voor de spiegel , om onze looks te bekijken, make-up aan te brengen en ons haar te modelleren.


Hoe vervelend is het dan als die spiegel niet goed schoon is? Een spiegel schoonmaken doe je zo! Ik pak de Dasty en een rol keukenpapier. Ijverig poets ik de spiegel.


Ik ben klaar, ruim de spullen op en wil mijn werk eens bewonderen. Tot mijn verbazing is de spiegel nog steeds vies! Net of er een vette wittige waas over heen zit.


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Vergelijk prijzen en bestel! Grote 19-eeuwse antieke verweerde spiegel in Louis Philippe-stijl.


Vandaag bestel morgen in huis! Het frame rond de spiegel toont bijzondere motieven van druiven, pruimen en wijnstokken. De conditie is consistent met de leeftijd van de spiegel.


Het spiegelglas is vrij verweerd , wat de spiegel een bijzondere sfeer geeft. Dit is ook op de foto’s te zien. Mocht u tijdens een restauratie project een gebroken antieke spiegel willen vervangen, waarbij de historie van de lijst én spiegel behouden blijft in het cultuurhistorische interieur, dan bent u bij Schitterend aan het juiste adres. Verweerde spiegels maken is een vak. Deze transparante glazen tegels verzilver ik tot antiek verweerde spiegels.


Een heldere uitleg over hoe je plexiglas het beste kunt schoonmaken lees je in ons blog. In dit filmpje het begin en eindresultaat. Zo weet je hoe je deze klus moet aanpakken en wat je nodig hebt. Voor het schoonmaken van spiegels kan het beste een zwakke zeepoplossing worden gebruikt.


Warm water met een scheutje schoonmaakazijn is een probaat middel voor een schone spiegel. Om een vieze spiegel schoon te maken neemt men een ardappel. Snijd er een dikke schijf a en wrijf hiermee over het oppervlak.


Jaloezieen schoonmaken , een tijdrovend karwei. Er zijn speciale borstels voor, maar ook een washandje kan uitkomst brengen. Ook kunt u de jaloezieen in het ligbad schoonmaken.


Dan wel goed laten drogen voor u ze ophangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts