maandag 3 oktober 2016

Design fauteuil eames

Design fauteuil eames

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Groot Assortiment Op Voorraad. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Charles Eames zijn bekendste ontwerp is de Vitra Lounge Chair, een ware klassieker onder de lounge meubelen. Daarnaast is het ontwerpersduo bekend van de Vitra stoelen, hoogwaardige kwaliteit stoelen in combinatie met een fantastisch design.


Dat de Eames Chair niet een doorsnee fauteuil is dat mag nu wel duidelijk zijn. Maar wat maakt deze fauteuil nou de moeite waard om te kopen zult u zich misschien afvragen. Allereerst haalt u met de Eames Chair niet zomaar een meubelstuk in huis, maar een kunstwerk. Minstens zo mooi is namelijk de La Chaise loungestoel van dezelfde ontwerpers.


Design fauteuil eames

Onze collectie bevat wereldberoemde design meubels zoals bijvoorbeeld de RAR schommelstoel en de bekende D. Daarnaast zijn er de bureaustoelen geïnspireerd op Charles en Ray Eames of de plywood CTW tafel met bijpassende DCW design eetkamerstoelen. Zwarte hopsak bekleding en gepolijst aluminium frame. Ze ontwierpen meubelen, maakten films, fotografeerden en richtten tentoonstellingen in. Als enige geautoriseerde fabrikant van hun producten voor Europa en het Midden-Oosten biedt Vitra u de zekerheid dat u een origineel Eames -product bezit.


Een design fauteuil koop je bij Flinders. We hebben een unieke collectie design fauteuils. Toppers zijn de Vitra Eames Lounge Chair, Fritz Hansen Egg Chair, Hay AAL, Vitra Grand Repos, Moooi Zio, Menu WM string en Normann Copenhagen Era Lounge Chair design fauteuils. Henk geef een heel goede service. Fijne showroom met heel veel spullen vooral veel vitra.


Design fauteuil eames

De grootste collectie fauteuils. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Vind design fauteuils het nu op Kensaq. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. De reproductie design fauteuil wordt gratis verzonden, en er zit jaar garantie op.


Naast de zeer bekende bureaustoelen hebben Charles en Ray Eames in hun carrière als ontwerpers ook zeer bekende stoelen en fauteuils gemaakt. Deze laatste heeft tevens een bijpassend voetenbankje. Eames Replica stoelen waar je jarenlang op kunt rekenen. We willen niet de vele budget(web)winkels te hard aanpakken als het om de keuze voor de budget Eames stoelen gaat. Niets fijner dan een comfortabele stoel na een dag hard werken.


Design fauteuil eames

Kom lekker zitten in een KW Eames Fauteuil , waarin je heerlijk de ogen kunt sluiten na het dagelijkse heen en weer geren. De Eames Fauteuil is verbluffend design en onnoemlijke luxe. Eames DSW stoelen of juist een luxueuze koffietafel van de Barcelona-serie.


Wat denk je van een hippe witte schommelstoel om de kinderkamer net dat design te geven wat je anders niet zou tegenkomen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts