woensdag 19 oktober 2016

Grote geurkaars

Grote geurkaars

Ontdek ons unieke assortiment geurkaarsen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Grote geurkaars

Vind items binnen jouw budget. Onze grote geurkaars is verkrijgbaar in alle Apotheek geuren. Een perfect gezelschap voor de lange en koude maanden die eraan komen! Met zijn lonten brandt hij er gezellig op los en vult je kamer met je favoriete Brandt geur. Onze Apotheek kaarsen worden handgemaakt in onze kleine studio in.


Brand de geurkaars in je woon-, slaap- of badkamer en creëer een bijzondere sfeer. We hebben naast geurkaarsen ook geurstokjes met een heerlijk parfum, die ook voor een bijzondere sfeer in huis zorgen. De luxe en intensieve geurkaarsen zijn mooi en strak vormgegeven en makkelijk aan te steken. Een grote geurkaars in een keramieken houder met een deksel met knop. Daarnaast blijft de geur ook nog eens sterk.


In ons assortiment vind je allerlei verschillende afmetingen, bijvoorbeeld kleine kaarsen met branduren, of grote kaarsen met branduren of meer. Welke geur en hippe tekst is jouw favoriet? Snelle levering en hippe inpakservice. Bestel je vandaag voor 17:je nieuwe geurkaarsen ? Ook kunt u kiezen uit aromatherapie grote geurkaarsen. En uit witte, rode en blauw grote geurkaarsen.


Er zijn 6grote geurkaarsen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De Vitrail Silver geurkaars is versierd met een geometrisch motief dat doet denken aan het werk van kunstenaar Piet Mondriaan. Het licht schijnt door het mondgeblazen glas en doet de blauwe, zwarte en zilverkleurige vierkantjes oplichten.


Grote geurkaars

Een geurkaars kan rustgevend werken, of juist verkwikkend. Doordat je keuze hebt uit verschillende soorten geurkaarsen en geurstokjes, zit er vast wel eentje tussen die je lekker vindt en past bij de sfeer die je in huis wilt creëren. Het voordeel van geurkaarsen ten opzichte van de geurstokjes is dat kaarsen zo fijn sfeervol zijn.


Er zijn verschillende geurkaarsen , dus kies diegene die jij lekker vindt ruiken. Geurkaarsen voor een gezellig avondje thuis. Ook in de badkamer tijdens een lekker ba heerlijk ontspannen, sfeerlicht en ook nog eens een heerlijke geur.


Met deze heerlijke geurkaarsen kan je het hele huis lekker laten ruiken! We hebben bij The Gift Label verschillende formaten, zo kan je ze ook leuk met elkaar combineren. De grote kaarsen zijn 3gram en hebben branduren. Onze luxe geurkaarsen zijn gemaakt met 1 essentiële sojaolie en pure extracten. De mooi gevlamde aardewerk-pot is omhuld met en ragfijn rattan-vlechtwerk, een traditioneel ambacht op Lombok.


De kaars is gemaakt van 1 natuurlijke materialen, brandt vele uren en vult de ruimte met een subtiele geur van sandalwood. Als de kaars brandt hoort u daardoor een sfeervol knisperend geluid. De kaars zit in zwart matglas en is verpakt in een mooie zwarte koker. Verder verkoopt Candlewoods stomp kaarsen van pure raapzaad was en bijenwas, zeer grote outdoor Rock kaarsen en vullingen voor XL glazen van plantaardige stearine, plantaardige houtvuur kaarsen in blik, die het echte gezellige haardvuur gevoel geven in de winter, en luxe geurkaarsen in glas van 1 plantaardige was met houten lont en RVS.


Grote geurkaars

Een mooie grote kaars zal je interieur direct een meerwaarde geven in gezellighei zelfs als de kaarsen niet branden zullen zij in het oog springen. Je kan kiezen uit diverse grote kaarsen in de traditionele cilindrische vorm zoals stomp- en rustiek kaarsen maar wij hebben ook grote drijfkaarsen en grote bol- of balkaarsen. Bij IKEA vind je geurkaarsen in diverse kleuren, maten, met of zonder glazen pot. Dat gaat lekker ruiken in huis!


Bekijk alle geurkaarsen op IKEA. Deze bevat precies dezelfde eigenschappen, met de keuze uit bloemengeurtjes, fruitgeurtjes, natuurgeurtjes of kruiden- en specerijengeurtjes. Smeerkaars– Ook wel vetkaars of talgkaars genoemd.


Dit type is opgebouwd uit dierlijke vetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts