dinsdag 25 oktober 2016

Wijzonol halfglans

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bestel nu online tot korting! Vochtregulerende, halfglanzende verf op basis van alkydhars. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.


Wijzonol halfglans

Je kunt dus met één soort verf de hele klus klaren! De lak is goed dekkend en is elastisch. Wijzonol Dekkend Halfglans. Halfglanzen voor een prima tussenweg voor wie niet op zoek is naar hoogglans en toch wil vertrouwen op een goede bescherming. Het is een vochtregulerende verf op basis van alkydhars.


Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Benieuwd naar alle wijzonol verf? Wij hebben ons productaanbod in een overzicht gezet. Bekijk direct welke professionele verf wij voor u hebben. Ook verkrijgbaar in alle mengkleuren.


Wijzonol halfglans

Het voordeel van dit product is dat u zowel kan gronden als aflakken met product. De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Halfglans aflak voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen, grondlak en lbh systeemgrondlak. Het verbruik is ongeveer mper liter.


Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar. Wanneer gebruik ik dit product? Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online! Met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is.


Wijzonol halfglans

Toepassing Als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (1-pot-systeem). Zeer duurzame, dekkende vakverf voor het houtwerk buiten. Eénpotsysteevoor gronden en aflakken.


Met dit handige éénpotsysteem kun je gronden en aflakken met hetzelfde blik verf. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Deze verf geeft een stijlvolle uitstraling aan het schilderwerk. Hoogglanslak komt het best tot zijn recht op een strak en egaal oppervlak.


Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Dat geldt ook voor buiten, dankzij de hoogwaardige producten waar je gebruik van kunt maken. Zowel in halfglans als in zijdeglans, net als in hoogglans. Goed bestand tegen de invloeden van het weer, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.


Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur! DEKKEND HALFGLANS (READY MIXED) wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Geschikt voor het aanbrengen op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voor op voorbehandeld metaal.


Wijzonol halfglans

De applicatiemethode is de kwast of met de roller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts