woensdag 26 oktober 2016

Statisch hechtende stickers

Materiaal van de statisch hechtende raamfolie. Penstick of statisch hechtende stickers. Het materiaal voor statisch hechtende stickers of penstick kent u vast wel van de vormpjes op de achterruit van auto’s met kinderen.


Statisch hechtende stickers

Het penstick materiaal laadt zich gemakkelijk op met statische electriciteit en kleeft ondermeer daardoor vast op glas. Dit zijn statisch hechtende stickers zonder lijmlaagje. Vogelstickers, kattenstickers, hondenstickers, Kerststickers, Sinterklaasstickers, halloweenstickers.


Deze statische gordijnen zijn in vele maten verkrijgbaar. Ook de statische stickers zijn er in vele maten en kleuren. Statisch hechtende stickers kunnen wij in ieder gewenst formaat of vorm produceren en leveren. Wilt u statisch hechtende stickers direct bestellen dan kan dat in onze webshop.


Statisch hechtende stickers

Wilt u liever een offerte op maat of heeft u meerdere stickers nodig, neem gerust contact met ons op. Perfect voor promoties, acties of campagnes. Wij helpen u graag verder.


Onze stickers zijn eenvoudig te bestellen, nog eenvoudiger op te plakken en indien nodig te verplaatsen. Heb je de statisch hechtende sticker misgeplakt? Geen zorgen, hij is namelijk ook zo weer te verwijderen. Je kan deze statische stickers bestellen om ze daarna te gebruiken als raamstickers voor winkels met daarop een aanbieding. Statische stickers vallen onder de makkelijke plakkers.


Statisch hechtende stickers

Daarom worden ze ook wel statisch hechtende stickers genoemd. Ze hechten aan zowel de bedrukte laag als aan de basis witte ondergrond laag. De folie is geschikt voor oppervlakken van glas waar een lijmlaag ongewenst is. Je kunt de folie plakken op ramen en spiegels en het heeft een maximale printbreedte tot 1cm. Scroll naar beneden om te zien hoe u uw eigen statisch hechtende sticker ontwerpt (zie de eerste video).


Voor het printen van statisch hechtende stickers moet je bij HDV zijn. De volgende stap is de ontwerpmodule, hier kun je het formaat en aantal invullen en zelf ontwerpen of je gemaakte ontwerp uploaden. Ook kun je de stickers meerdere keren gebruiken.


Sticker kan zowel op als achter glas gebruikt worden. Al kan het zijn dat je de plakzijde even schoon moet maken met wat water. Natuurlijk zijn andere kleuren sticker ook mogelijk. Te weten roo blauw, geel of groen. We kunnen ze leveren in zwart en wit.


Wil je liever van de andere kleuren laat dit ons dan weten. Dit wordt ook wel een statisch hechtende sticker genoemd. Deze stickers laten geen lijmresten achter en zijn meerdere keren te gebruiken.


Statisch hechtende stickers

Gebruik de statisch stickers op vlakke ondergronden zoals ramen en de sticker blijft vijf tot acht maanden zitten. Het voordeel van statische stickers is dat ze makkelijk zijn aan te brengen, makkelijk zijn te verwijderen en weer zijn her te gebruiken voor een volgende aktie. Welkom bij raamfoliestatisch.


Hecht door water en statische elektriciteit, en is keer op keer te gebruiken. Van praktisch alle raamfolies hebben wij een foto gemaakt, met de folie tegen het raam. Nadeel van deze stickers is dat ze lastig zonder luchtbelletjes kunnen worden opgeplakt. Easy dot vinyl is ook een optie.


De statische electriciteit zorgt er voor dat de stickers blijven plakken. Deze plakken erg gemakkelijk, maar hebben een lijmlaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts