maandag 24 oktober 2016

Grijze bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Gratis retourneren dagen bedenktijd.


Ruim online aanbod grijze bedspreien van diverse merken in meerdere afmetingen.

Op zoek naar grijze bedspreien ? Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops. Grijze bedspreien - diverse materialen Je kunt daarbij ook kiezen uit diverse materialen voor Grijze. Deze grijze sprei kleed je kamer mooi aan en beschermt je beddengoed tegen vuil en stof. Deze Sunset bedsprei van het merk Snoozing heeft een rustige uitstraling. De grijze bedsprei is verfraaid met een subtiel ruitenpatroon.


Dankzij het dessin past deze bedsprei vrijwel in iedere slaapkamer.

De sprei is goed te combineren met divers beddengoed. Naast een sfeervolle toevoeging is een sprei ook functioneel. Deze fijne en zachte bedsprei is gemaakt van het materiaal micropercal, een stof die ademt en zorgt voor de nodige verkoeling in de nacht, bij transpireren. De bedsprei is rondom netjes afgewerkt en zorgt voor een mooi geheel in de slaapkamer. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien.


Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. Kies de sprei die past bij de sfeer van jouw slaapkamer op leenbakker. Spreien zijn mooi en fuctioneel. Bij Blokker kun je kiezen uit diverse kleuren en stoffen.


Kies jij voor een roze sprei, een grijze sprei, een zwarte sprei of een witte sprei? Een witte sprei geeft dat heerlijke hotelkamergevoel, maar een kleurrijke sprei kan ook net dat beetje extra geven aan jouw slaapkamer. En dan zijn er natuurlijk nog spreien met allerlei leuke dessins. De print zijn diagonale strepen waardoor ruitjes ontstaan. De rand is mooi afgewerkt.


Een beddensprei zorgt voor een verfraaiing van de slaapkamer en een warm gevoel.

Een bedsprei kan een slaapkamer een chique uitstraling geven en zorgt voor bescherming van het beddengoed. In de webshop is een ruim aanbod van (bed)spreien te vinden, met een diversiteit aan kleuren en dessins, elk met een andere look en materiaal. Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan spreien en plaids. Zo zijn er blauwe spreien, grijze spreien en spreien voor een lits-jumeaux XL bed.


Online collectie grijze bedspreien van de beste materialen en in diverse populaire afmetingen en kleuren. Het grijze Snoozing Aberdeen bedsprei is voorzien van een mooi grafisch dessin en is gemaakt van 1 katoen. Want met deze gave velvet bedsprei zit je helemaal goed. Het hele jaar door gebruik je ‘m als bedsprei om je slaapkamer mooi aan te kleden. Hij geeft je slaapkamer een opgeruimd en gezellige warme sfeer.


In de winter kun je ‘m natuurlijk ook als wollen deken en dus als extra laagje gebruiken. Hou ‘m ’s nachts over je dekbed of deken en je slaapt lekker warm. De achterzijde is gemaakt van beige katoen. De doorgestikte naden op de voorzijde vallen mooi op in het velours.


Shop het uitgebreide woonassortiment bij de Bijenkorf. Vind de beste selectie grijze bedsprei fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grijze bedsprei voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een heerlijke plaid online bestellen?


Ontdek de gebreide plaids van wol, maar ook satijnen of katoenen varianten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts