dinsdag 18 oktober 2016

Raamfolie privacy

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Sunblock glasfolie heeft een garantie van maar liefst tot jaar!


In groot en klein formaat. Betaal slechts € verzendkosten. Anti inkijkfolie wordt toegepast op glas waar het niet wenselijk is dat men naar binnen kan kijken, maar waar wel het daglicht gewoon binnenkomt!


Zelf plakken privacy raamfolie. Beperk eenvoudig de inkijk van uw ramen. Het zelf monteren van een privacy raamfolie is zeer eenvoudig te doen.


Alle privacy raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie. Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. Verhoog je privacy met raamfolie ! Dat is een goede oplossing als je geen inkijk wilt, maar ook niet de hele tijd je gordijnen dicht wilt hebben. Raamfolie kopen bij GAMMA.


Met folie op je raam bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je matglas zou kopen. Maar je bent wel veel goedkoper uit. We hebben het hier over een zelfklevende raamfolie die in iedere bestaande situatie op het glas kan worden aangebracht. Zelfklevend raamfolie kopen?


Raamfolie privacy

Decoreer ramen en deuren met zelfklevend raamfolie. Dit raamfolie staat niet alleen mooi op het raam, het zorgt tevens voor enige privacy , en dat stellen veel mensen op prijs! Het folie is verkrijgbaar in vele dessins. Ben je creatief aangelegd?


Eenvoudig online bestellen. Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is? In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy.


Raamfolie privacy

Natuurlijk kun je grote potten en vazen in het kozijn zetten, maar je kunt ook raamfolie kopen. Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige ogen buiten. Bekijk snel ons assortiment. Wij kunnen snel en zeer adequaat reageren op zowel grote als kleine projecten. Kies uit producten vanaf € 299.


Dit is eenvoudig op te lossen door uw ramen te blinderen met privacy raamfolie. Objekt Reclame komt graag bij u langs om de raamfolie netjes en vakkundig op de ramen te plakken. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat de folie niet loslaat. U kunt privacy folie bestellen bij CD-reclame en deze vervolgens zelf afhalen en aanbrengen, maar ook kunt u de folie door onze monteurs laten plakken.


Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Dusted Glass is een echte klassieke privacy folie.


Deze folie lijkt verreweg het meest op gezandstraald glas. Erg geschikt om figuren en logo in uit te snijden. Dit is de privacy folie die bij uitstek geschikt voor een badkamer. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.


Raamfolie privacy

Vandaag besteld = morgen in huis. Met donker getinte warmtewerende raamfolie breng je privacy naar de woonkamer of plak raamfolie zonwerend bijvoorbeeld slaapkamer. Creëer met zonwerende folie een open kantoor dat toch privacy biedt door warmtewerende folie aan te brengen. Verminder inkijk met onze verduisterende raamfolie.


Wij bieden meerdere soorten plakplastic voor uw ramen aan wanneer u behoefte hebt aan meer privacy in uw woonruimte of pand. Allereerst kunt u kiezen voor anti inkijk folie, deze wordt ook wel privacy folie genoemd en het resultaat lijkt na aanbrengen op een gezandstraalde ruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts