vrijdag 7 oktober 2016

Smalle inloopkast

Bestel eenvoudig online of kom langs bij jouw dichtstbijzijnde IKEA winkel! Shop je Slaapkamer bij IKEA. Je kan via beide kanten de inloopkast in. Het is weliswaar een smalle inloopkast , maar meer ruimte is hier eigenlijk niet nodig. Hier heb ik al een aantal slaapkamers laten zien die zelfs ingericht zijn met een inloopkast , waarbij de populaire PAX kasten van IKEA zijn gebruikt.


U hoeft dan ook geen aparte (gips-) wanden te laten plaatsen.

De inloopkast kan worden geplaatst in een afgescheiden deel van de slaapkamer. Written by Arti-Interieur. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet.


Ook in een brede gang kan je prima een inloopkast integreren. Bij bovenstaande gang werd gekozen voor witte kasten wat zorgt voor een verruimend effect. Er werden open kasten geplaatst zodat de ruimte optimaal benut kan worden.


Smalle inloopkast in brede gang. Het invallend licht werd gefilterd zodat ze geen schade kunnen aanbrengen aan de kledij.

Kies de voordeligste uitvoering van een inloopkast die je mooi vindt. Deze uitvoeringen zijn meestal neutraal en simpel, wat jou weer de mogelijkheid geeft om de inloopkast op te fleuren met accessoires en verlichting. En in de kamer een mooie spiegel, fauteuil of vloerkleed te plaatsen.


De Nederlandse huizen staan bekend om hun vele doorzonwoningen met smalle kamers. Een kamer met een lichte vloer en lichte muren creëert een ruimtelijk effect. Echter, teveel bleke muren maken je huis juist koel en onpersoonlijk. TIP: Een combinatie van een brede en smalle kastenwand kan heel erg handig zijn bij smalle dressings.


Afmetingen kledingkast met schoenenkast. Een vrouw heeft gemiddeld paar schoenen. Redenen genoeg dus om voldoende plaats te voorzien! Een smalle hal inrichten hoeft helemaal geen belemmering te vormen voor je creativiteit.


Een mooie praktische inloopkast hoeft niet heel groot te zijn. Deze smalle inloopkast is daar het bewijs van. Het hoort bij de klein slaapkamer van een heel mooi Scandinavisch appartement. Middels een grote glazen wand met een schuifdeur en witte kozijnen, is de slaapkamer van de woonkamer gescheiden.


Een kledingroede in de inloopkast is een absolute MUST-HAVE! Of je nou een smalle kleine inloopkast hebt, een inloopkast in je slaapkamer of een super grote luxe inloopkast. Met een kledingroede zorg je ervoor dat je kleding met kledinghangers kunt ophangen.

Fiets ophangen aan de muur. Waarom tips voor een inloopkast ? Heb jij een soortgelijke klus? Het ontwerpen van een inloopkast is niet iets wat je zo maar even doet. Het kost gewoon tijd om een efficiënte en georganiseerde inloopkast te krijgen. Wat voor kleding heeft u, hoeveel heeft u. Jurken vereisen weer andere afmetingen dan shirts of spijkerbroeken.


Wil je een praktische kledingkast? Bekijk en bestel onze kledingkasten, schuifdeurkasten, hoekkasten en alle andere kledingkasten op IKEA. Of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. Met Allure zet u elke woonruimte naar uw hand. Onze maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis.


Allure biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop. Voor de kasten van Allure is elke indeling te modelleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts