vrijdag 21 oktober 2016

Vision bert plantagie

Zoek naar bert plantagie op de nieuwe KensaQ. Stoelen voor de laagste prijs. Vision bij DrogisterijAanbiedingen.


Door het slanke design van het onderstel lijkt het tv-dressoir te zweven boven de grond. Tijdloos Nederlands design meubilair. Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat.

De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. Bekijk alles met bert plantagie ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Verantwoorde, pure materialen zoals massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder voeren de boventoon. Een relatief nieuw concept is ‘Make it yours’. Nieuw bert plantagie vision salontafel in noten in de olie. Xnu te koop voor € 8bezorgen is in overleg mogelijk!


Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam.

Opdat u dus gegarandeerd een authentiek meubel met een tijdloze uitstraling krijgt. Kleur is een van de speerpunten van het merk met de slogan ‘Color your living’. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Het uitgangspunt is een verantwoorde en eerlijke keuze met als resultaat een herkenbare collectie.


De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen. Nu tijdelijk extra voordelig. Verkrijgbaar in verschillende hout afwerkingen en kleuren.


Het mooie RVS support systeem zorgt voor een strakke uitstraling. U kunt kiezen uit een massief of fineer bovenblad. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs.


Zo kies je voor een uniek en smaakvol interieur, dat rust en evenwicht in je leven brengt. Deze meubelen kenmerken zich als tijdloos en stijlvol, waardoor ze in verschillende interieuren uitmuntend tot hun recht komen. Het is een oer-Hollands merk, dat werkt met Nederlandse topdesigners zoals Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkast. Bert Plantagie heeft een groot aanbod prachtige tafels in diverse varianten.


De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. Uiteraard vindt u voorbeelden hiervan bij Brok Interieur. De ontwerpers vertalen trends in de meubelbranche op geheel eigen wijze in een bijzondere meubelstukken.


Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord.

Met een groot aanbod design eetkamerstoelen en eettafels is het met recht de eetkamerspecialist te noemen! De beste tweedehands bert plantagie resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. Wij helpen je de beste 2dehands koop te vinden!


Het lage model kan worden uitgevoerd in diverse materialen en kleuren, zodat u een geheel kunt creëren met een chique, trendy of klassieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts