maandag 24 oktober 2016

Nijntje licht

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Nijntje is de perfecte knuffel voor in bed! Lekker slapen samen met deze nachtlampjes van nijntje. Het lampje is met één druk op de bovenzijde makkelijk aan of uit te schakelen.


Nijntje licht

Met automatische uitschakeling na minuten om batterijen te besparen. Dit nachtlampje werkt op AA-batterijen (niet bijgeleverd). De lamp wordt geleverd met USB-kabel waardoor hij eenvoudig op te laden is. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Officieel Nederlands filmpje van nijntje : Dans mee met nijntje. Tante Trijn was vroeger danseres.


De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere nijntje fans. Bekijk het complete nijntje assortiment in de officiële webshop en bestel vandaag nog! De lamp is gemaakt van zachte siliconen en is volledig BPA vrij. De USB-kabel wordt in de doos meegeleverd en kan aangesloten worden op elke computer of universele USB adapter. Clementoni knuffel met muziek en licht Mickey Mouse blauw Clementoni Mickey Mouse-knuffel met licht en muziek Deze lieve, zachte baby-Mickey-knuffel is het nieuwste vriendje voor alle kleintjes wanneer het bedtijd is.


Maria is gemaakt van zacht siliconen waardoor het knuffelen van deze lamp bijna niet te weerstaan is. De buik van deze knuffel geeft licht , hij maakt zacht muziek en geeft je kindje ‘s nachts een aangenaam en veilig gevoel. Dan ben je hier op de juiste plek.


Nijntje licht

Het lampje werkt op AA-batterijen (niet bijgeleverd) en is voorzien van LED-verlichting. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Wil je de babykamer leuk decoreren of heb je al veel nijntje spullen dan hoort daar een natuurlijk ook een nijntje lamp bij. Baby-Dump heeft een hang lamp nijntje in het assortiment.


Deze kun je aan het plafond hangen en geeft een mooi sfeervol licht. Een klein vriendje voor een klein wonder. Geef een Eerste Licht voor een leven vol zonneschijn. Veilig op reis, veilig uit logeren en veilig in je eigen bed.


Nijntje licht

Elke plek voelt zoals thuis als nijntje ’s licht wordt aangezet. Het nachtlampje kan namelijk veilig mee worden genomen naar leuke logeerpartijtjes of gewoon naar de camping. Is het nijntje licht roo dan is het dus zaak om te stoppen. Maar als ze het licht aandoet, ziet ze niets.


Dat is vanaf nu verleden tijd. Het ontwerpersduo achter Mr Maria bestaat uit Jannes Hak en Lennart Bosker. Kindjes die ’s nachts niet graag alleen zijn, krijgen nu gezelschap van nijntje. Zou het wel een handige lamp zijn?


Nijntje licht

Dus toen ik de lamp mocht reviewen kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Zoet en sereen, de nijntje lampen werken als nachtlicht voor kinderen en volwassenen. Meisjes badjas van het merk nijntje. Dit model heeft een capuchon, lange mouwen en een ceintuur in de taille. Op de linkerborst zit het nijntje logo.


Voor goed en veilig gebruik van het lampje vragen wij je de handleiding zorgvuldig te lezen. Inclusief spaarlamp van watt waardoor de lamp niet warm wordt. De lamp schijnt een mooi warm licht in de kamer en is een echte eye-cather voor in de babykamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts