maandag 24 oktober 2016

Linteloo eetkamerstoelen

Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Groot Assortiment Op Voorraad. Naar wens te personaliseren en keuze uit meer dan 1stoffen en soorten leder! De essentie van de meubelen is de feel-good factor.


Het merk staat voor genieten van het leven. Linteloo meubelen passen qua uiterlijk bijna in ieder interieur. Het Nederlandse bedrijf doet niet aan Nederlandse zuinigheid. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering, de uitbundige stoffen, kussens en materiaal.


De namen van Linteloo designs verwijzen met hun organische vormen en strakke lijnen naar de tijdloze natuur. Deze iconische items uit de Linteloo collectie zijn echte statement meubels, die het verhaal van je interieur vormen. Linteloo by Van der Donk Van der Donk Interieuradvies laat u graag kennismaken met ‘the feel-good factor’ van Linteloo , een van de top merken van Van der Donk. Omdat wij Linteloo als een van de belangrijkste design merken uit onze collectie zien, zal het u niet verbazen dat er in onze showroom altijd een veel van de nieuwste modellen te zien zijn.


Om de stoel perfect te laten aansluiten op uw interieur, is deze ook in elke gewenste RAL of Sikkens kleur tegen meerprijs leverbaar. Laat u adviseren over de mogelijkheden van de Linteloo Tulipani in Zutphen of Veenendaal! Mobiel Interieur in Andijk is één van de 2Linteloo dealers world-wide.


Het easy living design en comfortabele lounge banken zijn zeer succesvol. Toonaangevende designers introduceren de nieuwe collecties tijdens grote evenementen als de IMM Keulen en de Design Week Milaan. De Linteloo Giulietta is een eetkamer stoel die bijna te vergelijken is met een fauteuil als het aankomt op comfort.


Linteloo eetkamerstoelen

Hij mixt een actieve zit met een toch erg ontspannen zit ervaring. Ontworpen door Linteloo Lab is deze eetkamerstoel een meubel die u lang aan de tafel zal houden. De wielen zorgen voor extra mobiliteit voor een stoel van deze tijd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bij deze bied ik eetkamerstoelen met armleuning en zonder armleuning aan. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Eetkamerstoelen zijn gebruikt maar nog in goede staa. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


De kracht en elegantie van deze stoel van Bart Vos wordt benadrukt door zo min mogelijk materiaal te gebruiken. Design eetkamerstoelen van merken als Arco, Artifort, Vitra Advies van experts Laagste prijsgarantie Ontdek de complete collectie in de winkel! Een moderne vertaling, maar toch vertrouwd ogend. Dit lichte stoeltje oogt fris en heeft een comfortabele zit. Door het unieke design van de Linteloo stoelen zijn deze een prachtige toevoeging in de eetruimte.


Bewonder de Linteloo stoelen in onze winkels en ontvang deskundig advies! Tijdloos comfort, zo is het assortiment van Linteloo het best te omschrijven. Het eerste ontwerp van Linteloo was direct een succes. De comfortabele Easy Living bank werd direct een hit.


Met name het comfort van deze Linteloo Bank was vernieuwend voor die tijd. De strakke design meubels hebben een typisch Design wat Linteloo juist zo kenmerkt. Dankzij onder andere topontwerpers al Jan des Bouvrie, Henk Vos en Roderick Vos is de collectie van Linteloo ontwikkeld tot wat het nu is. Vaak hebben wij de mallen van de Linteloo hoezen al liggen in onze fabriek.


Hierdoor is het letterlijk een kwestie van keuzes maken op het gebied van kleur e. De hoezen kunnen dus ook op online besteld worden bij ons. Wij zenden de hoezen vervolgens naar u toe! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts