donderdag 13 oktober 2016

Ebben beits

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Beits tegen de laagste prijzen. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


GAMMA binnenbeits transparant ebben zijdeglans 7ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.

Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. De KARWEI buitenbeits deuren en kozijnen ebben transparant 7ml is ideaal voor het langdurig beschermen van hoogwaardig hout. Door de toevoeging van siliconen en het sterke UV filter kan een duurzaamheid van jaar worden gegarandeerd. Hierdoor is de beits uitermate geschikt voor buitendeuren en buitenkozijnen.


Cetabever Tuinbeits transparant 0ebben 75l. De waterbeits Ebben is voor de rest prima te gebruiken op gangbare houtsoorten zoals eiken, grenen, teak, kersen enz. Voor het gebruik de beits goed schudden of doorroeren.

Dit voorkomt kleurverschillen bij het verwerken van de beits. Mocht u de beits willen verdunnen, dan dient u eerst contact met ons op te nemen voor overleg. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het heeft een sterk impregnerende werking waardoor het diep in het hout dringt en al het houtwerk in uw tuin optimaal beschermt tegen weersinvloeden. U kunt het zelfs aanbrengen op enigszins vochtig hout.


Zoekt u een A-kwaliteit beits voor uw tuinhuis? Transparante beits voor buiten. Gebruik deze Beitz transparante beits Ebben voor een extra lange levensduur van uw tuinhuis. Deze beits bevat een stofje die verkleuring en aantasting tegengaan. CetaBever tuinbeits ebben transparant 7ml is een zijdeglanzende, vochtregulerende, transparante beits voor al je houtwerk buiten.


Het blik bevat 7milliliter ebbenhout beits , dit is genoeg voor een oppervlakte van zo'n vierkante meter. De beits is transparant en is makkelijk te verwerken. In het systeem met Hornbach anti-slip-toevoeging ook geschikt voor houten vloeren.


Deze coating voor uw blokhut van Interflex is eenvoudig te bestellen bij Nubuiten.

Bij ons de beste prijs, snelle levering en een ruime keuze in blokhutten. Beitz - transparante blokhut beits Ebben liter. Ook maakt deze beits het hout waterafstotend. CetaBever binnenbeits beschermt je hout tegen vlekken, vuil en krassen waardoor het langer mooi blijft.


Platte kwast voor het verwerken van bijvoorbeeld blanke lak, tuinbeits etc. De reden hiervoor is de kostbaarheid van het materiaal: bomen die ebben leveren worden steeds zeldzamer. Ebben is een van de houtsoorten die per kilo wordt verhandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts