dinsdag 25 oktober 2016

Brocante deurknoppen

Kwaliteit voor de beste prijs! Honderden landelijke knoppen en handgrepen op voorraad. Snelle levering en gratis retour! Mooie brocante kastknoppen en nostalgische deurknoppen. Nostagische kastknop die een kast een authetieke uitstraling geven.


Oud kastje opknappen of deuren en keukenkastjes verfraaien?

Klassieke Clayre en Eef deurknoppen in verschillende stijlvolle kleuren en vormen. Ben jij op zoek naar iets aparts om je favoriete landelijke kastje op te vrolijken? Bij Sfeerleven vind je brocante deurknoppen in de vorm van bijvoorbeeld een hert of vlinder.


Deze leuke deurknoppen zijn in hele mooie staat en onbeschadigd. Ze zijn gemaakt van keramiek en metaal. Groot assortiment knoppen direct uit voorraad leverbaar.


Kastknoppen en meubelknoppen in diverse uitvoeringen, materialen en afmetingen. Landelijk, vintage of brocante uitstraling, voor ieder interieur volop keuze.

Onze knopkrukken hebben de uitstraling van een voordeurknop, maar de functionaliteit van een deurkruk. Met een knopkruk open je eenvoudig jouw deur! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Oude set brievenbus en deurknop van messing. Brocante brievenbus en deurknop antiek. Verzendkosten zijn voor de koper extra. De keuze voor knoppen is bijzonder groot. Of je nu gaat voor ultramodern of voor gezellighei er voor een ieder wat wils.


Zo zijn brocante deurknoppen een zeer goed middel om een kast of een kamerdeur een speciale uitstraling te geven. Met mooi hang en sluitwerk kun je je brocante interieur helemaal afmaken. Authetiek om op een oud frans kastje of brocante kast te zetten Vermelde prijzen per stuk. Deze knopjes staan erg leuk op alle meubels en kasten in iedere kamer.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. De bruine brocante houten ronde deurknop of ladeknop past in een brocante , landelijk interieur.

Porseleinen deurknoppen en kastknoppen. Met porseleinen knoppen verander je een saaie kastdeur of een gewoon meubel in een handomdraai in een mooi, nostaligisch, brocante interieurstuk. Wij verkopen onder andere porseleinen handgrepen met craquelé effect, antieke brons, zilveren of messing kleurige knoppen en handgrepen. Deurknoppen koopt u bij Online Deurbeslagshop.


Kies de deurknop die bij uw voordeur of binnendeuren past. Bekijk nu ons grote aanbod en bestel direct, snel en eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts