vrijdag 21 oktober 2016

String lamellen

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Goedkoper Dan In De Winkel. Strings bestel je bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! De grootste lingerie collectie online. Bestel strings bij Lascana! Vind bij Lascana lingerie die perfect bij jou past. Groot aanbod en voor elke gelegenheid.


De collectie zonwering voor binnen van Zon en Scherm combineert stijl en functionaliteit. Je kunt de string lamelgordijnen gebruiken als een alternatieve en moderne hor.

De lange dunne draden houden bijna alle insecten buiten. Uitvoering lamellen Breedtes in 5 7 en 1mm. Meer dan 4soorten lamellen. Bediening handmatig Geruisloos en soepel. Standaard: kantelketting en trekkoord (zie afbeelding).


Optioneel: metalen ketting, eindlooskettingsysteem (monobediening), kindveilig systeem, draaistang met trekkoor vertrager voor vederlichte bediening. Binnenkort meer informatie. Kom gerust langs onze winkel.


Het lamelgordijn is te kantelen door middel van een kettingsysteem. Het openen van de lamellen gebeurt door middel van een trekkoord dat verzwaard is met een standaard koord gewicht. De lamellen van vertical strings bestaan uit smalle koordjes polyester die zwierig met de lucht mee deinzen. Dit type raamdecoratie is uitermate geschikt voor buitendeuren en scheidingswanden: u kunt er gemakkelijk doorheen lopen terwijl de lamel gesloten is.


Shutters zijn luxe binnenluiken die je al vanaf €16- geheel op maat in huis hebt. Ze passen perfect binnen de populairste interieurstijlen en dat maakt ze heel veelzijdig. Ga je voor shutters met een bedieningsstang (tilt rod) dan kantel je de lamellen door middel van de stang.


Lamellen zijn weer helemaal trendy dankzij vernieuwde materialen, kleuren en afmetingen.

Bovendien zijn ze zeer functioneel wat het een geliefde raamdecoratie maakt. Nieuw zijn de string lamellen , dit is een lamel in vele felle kleurtjes, waarbij de lamel is opgedeeld in vele kleine stokjes textiel ( strings ). Omdat de lamellen op maat gemaakt zijn, kunt u ze direct zelf monteren. Geen gedoe, zorgen en frustraties meer. Verticale lamellen gordijnen, zijn heel populair als raambekleding. Specialistisch advies nodig?


De verticale strings van Zonwering de Vries zijn eigentijds en sfeervol, een nieuwe manier van raamdecoratie. De werking is hetzelfde als verticale lamellen. U schuift ze eenvoudig open, half open of geheel dicht. Het effect is altijd speels en toch stijlvol.


Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Door het toepassen van één kantelmechanisme staan de lamellen altijd in gelijke stand. Kleurencombinaties Door meerdere kleuren in één verticaal lamellen te verwerken kunnen de lamellen optimaal op Uw interieur worden afgestemd. De meest speelse vorm van zonwering!


De vertical strings werken als verticale lamellen , ze zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven en te kantelen. De smalle ‘ strings ’ van mm worden bevestigd aan een strakke rail en hebben een insectenwerende en inkijkwerende functie. Geen enkel ander product combineert functionaliteit en sfeer zo goed als lamellen.


In gesloten toestand geniet u van uw privacy terwijl ze in open toestand een prachtig gefilterd daglicht geven. Doordat de lamellen in verticale banen naar beneden hangen houden ze minder stof vast dan horizontale lamellen. Beeldbepalende zonwering bestaande uit elektrische bedienbare aluminium lamellen en luifels in combinatie met Z- lamellen.


De zonwering vormt een beweegbare installatie waarbij de lamellen roteren om een lager as. De lamel gordijnen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, variërend van een recht raam tot een rond of schuin raam. U heeft de keuze om de 1en 2mm lamellen uit te laten voeren met houten of aluminium baleinen zoals links op de foto is te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts