maandag 24 oktober 2016

Schaal design

Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Bekijk onze topdeals en bespaar. Kies uit 4producten vanaf € 45. Flinders is officieel dealer van Kartell, Muuto, Normann Copenhagen, Goods en natuurlijk Alessi. Design schalen van bekende merken.


Verras je partner met een prachtige schaal en ervaar wat deze doet met je eigen interieur.

Als je het over schalen hebt, dan kun je niet om Alessi heen. Schalen zijn er in vele soorten en maten. Dit komt omdat ze ook voor vele uiteenlopende functies gebruikt worden.


Voor het opdienen van eten, het opbergen van het fruit of gewoon voor de sier. We hebben dan ook uiteenlopende design schalen in ons assortiment die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Met een Alessi schaal haal je een bijzonder mooi woonaccessoire in huis.


De prachtige ontwerpen van dit Italiaanse design merk zijn een verrijking voor iedere eetkamer en keuken. Daar komt bij dat een Alessi schaal ook nog eens heel functioneel is: je kunt ‘m bijvoorbeeld gebruiken als fruitschaal, decoratie of om gebakjes te. Exclusieve glazen design schalen uit eigen atelier!

Deze glasfusing schalen worden met veel liefde en aandacht gemaakt in opvallende vormen en stijlvolle kleuren! Een donkere schaal met abstracte. En we hebben ze in allerlei prijsklassen.


De webwinkel voor de mooiste en leukste design woon- en mode- accessoires van Nederlandse ontwerpers. Kartell staat toch wel vaak bekend om kleur en kunststof. De Kartell Moon schaal bijvoorbeeld.


Met deze schaal hoeft het niet donker te zijn om van de maan te kunnen genieten. Door deze schaal haal je hem namelijk gewoon in huis! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Wij bieden een selectie mooie schalen die te gebruiken zijn als serveerschaal om gerechten mee op te dienen, maar ook exemplaren die te gebruiken zijn als fruitschaal. Vind fantastische aanbiedingen voor design schaal.


Zoek je vazen en schalen ? In onze webshop bestel je online zonder verzendkosten (boven €5-) en direct verstuurd! Direct online vazen en schalen bestellen. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

De schalen worden door HD ontwerp in gelimiteerde en genummerde oplages uitgegeven en zijn voorzien van een ‘Certificaat van echtheid’. Deense vintage design schaal. Een opvallende, kleurrijke schaal gemaakt van Glas.


Deze diepe en hoge schaal zou haast als vaas gebruikt kunnen worden. De buitenkant van de schaal is gemaakt van rood met oranje glas, met een bijzonder motief waardoor het haast veren lijken. Als u dan de binnenkant bekijkt: Deze is gemaakt van blauw met groen glas (met wat glinstertjes). Een mooie, bijzondere vaas van glas of een grote glazen schaal passen in ieder interieur. Een glazen vaas is praktisch te gebruiken voor bloemen, maar kan ook een op zichzelf staand kunstobject van glas zijn.


Naast glazen vazen heeft Glastrends ook schalen van glas, zorgvuldig, handgemaakte objecten, met een fraaie uitstraling. Hout of leer gecombineerd met keramiek geeft een natuurlijke uitstraling. Zeker met de fijne grafische afbeeldingen en een colourdip in zachte kleuren. Het keramiek kan in de vaatwasser, de leren en houten accessoires niet.


Deze veiling is voor: ALESSI SARRIA schaal design lluís clotet chroom. Een bijzonder futuristisch vormgegeven schaal van alessi, design door Lluis Clotet. Het gepolijste staal maakt dat de sarria een reflectie laat zien. Xenos heeft een ruim assortiment kommen en schalen. Van simpele witte tot kleurrijke schaaltjes.


Leuk om deze te combineren met onze bijpassende soepkommen. Meer nodig dan alleen schalen en kommen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts