dinsdag 11 oktober 2016

Kalkverf painting the past

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes.

Alle benodigheden voor uw klus! Bestel online of bezoek de locatie. Perfect voor binnenmuren en plafonds. De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.


Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van het verleden laat herleven. De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen.

Topmerken krijtverf en kalkverf. Het effect van deze krijt- en kalkverven is weergaloos! Al deze verfmerken hebben hun eigen unieke kleurenpallet. Advies op maat voor uw woning. Leverancier van Kalkverf , krijtverf, behang en groot assotiment Decozuilen.


Wat is Painting The Past verf? Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen.


Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Voor een mooi, egaal, dekken resultaat adviseren wij de verf aan te brengen in min. Deze verwarring komt voort uit het feit dat schoolbordenverf ook supermat is. Krijtverf is namelijk een verf op waterbasis die je binnen op onder meer muren, wanden en hout aan kunt brengen.


Krijtverf en kalkverf Painting The Past zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. In totaal zijn er verschillende kleurencollecties, die elk hun eigen verhaal hebben. Assortiment Painting de Past.


De mooie traditionele kleuren van painting de past zijn bij ons uit voorraad verkrijgbaar in muurverf en houtverf in een matte en.

In het uitgebreide kleurengamma bevinden zich prachtige kleuren die aan vroeger doen denken maar die voldoen aan de gebruikerseisen van nu. Rustica verf is een watergedragen muurverf, waar marmerpoeder aan is toegevoegd. Na droging onstaat een streperig effect zoals bij een kalkverf. Heeft u vragen of twijfels over de verwerking van dit product of hulp nodig bij het uitzoeken van de kleuren? Bij de dealer van painting the past , waar ik de kleurenstalen heb gehaald noemden ze het inderdaad kalkverf.


Na het lezen van Monica haar verhaal, dacht ik , dit is nooit geschikt voor een kinderkamer. Maar inmiddels weet ik beter en ga waarschijnlijk dit weekend haar kamer verven met painting the past. We vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt in een huis wat helemaal bij je past. Wij geven gratis kleuradvies op maat in onze winkel.


Op basis van meegebrachte persoonlijke spullen (kussens, gordijnen of een mooie vaas) komen we samen met de jou tot een kloppend geheel. Hierdoor zijn beide krijtverven zeer geschikt voor het verven van meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts