donderdag 20 oktober 2016

Hanglamp wit rond

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Shop nu uit ons assortiment Witte hanglampen. Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. De witte hanglamp Cor bestaat voornamelijk uit metaal. De lamp heeft een ronde vorm. De kleur van de lamp is grotendeels wit.


De fitting is een E(grote) fitting en de lamp wordt zonder de lichtbron geleverd. Deze prachtige hanglamp gemaakt van aluminium in de kleur wit heeft een zeer uniek design. De rondingen van de Gromo hanglamp kruisen elkaar op meerdere plekken waardoor er een fijne lichtverspreiding ontstaat.


Met deze ronde hanglamp kunt u uw huiskamer, eetkamer of keuken verlichten met een sfeervol licht. Schitterende handgemaakte hanglamp van Ztahl by Dijkos.

Deze unieke lamp is gemaakt van staal en kan in elke RAL kleur geleverd worden. Deze witte uitvoering is stijlvol en modern. Er is ruimte voor een Elichtbron. De afmetingen van deze hanglamp LED wit of grijs rond 15W 360mm diameter zijn : diameter 360mm, hoogte 350mm. Deze hanglamp LED wit of grijs rond 15W 360mm diameter is beschikbaar in grijs of wit.


Koop deze hanglamp LED wit of grijs rond 15W 360mm diameter bij. Kenmerken hanglamp boven eettafel LED rond wit , zwart 366mm Ø 30W. U kan ze bestellen in witte , zwarte of koperen buitenkader.


Een draaibare, extra lange en verstelbare lichts hanglamp in een grote uitvoering. Deze stalen hanglamp bestaat uit meerdere delen en heeft twee mooie, witte kunststof kappen. De extra lange stang is in hoogte verstelbaar.


Door de diverse verstel mogelijkheden van dit armatuur kunt u zowel stang als kap kantelen naar uw eigen gebruiksvoorkeur. De industriële ronde hanglamp van gebrand staal doet het goed boven de eettafel. Ook vintage of chique hanglampen zijn heel geschikt om boven de tafel te hangen. Naast het creëren van een warme en huiselijke sfeer zijn deze lampen ook praktisch. De metalen kap is rond en heeft een wit oppervlak, waarbij een ronde afscherming onder de lamp ervoor zorgt dat het licht indirect ontsnapt en er geen verblinding optreedt.


De Nieuwste Trends Design Stoelen Van De Hoogste Kwaliteit Online Bij Designtstoel4u. Goede kwaliteit, lage prijzen.

Unieke eigen collectie hanglampen. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Gratis bezorgd Grootste lampenwinkel in België!


De EGLO hanglamp Sabinar wit is een moderne designlamp die goed past in een modern interieur. U betaalt geen verzendkosten! Met een elegant en modern ontwerp is deze 2-delige hanglampenset een ideale keuze voor gebruik in eetkamers, woonkamers,. Een mooie luxe lamp die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten.


Van design hanglampen tot industriële hanglampen en glazen hanglampen , je vindt ze allemaal bij KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts