dinsdag 4 oktober 2016

Gezandstraald glas prijs

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Vind gezandstraald glas het nu op Kensaq. Bekijk alle aanbieders en de laagste prijs op Kiesproduct. Wij kunnen alle mogelijke motieven, teksten of huisnummers op glas zandstralen.


Glas zandstralen snel gezandstraald glas bestellen.

Het zandstralen van glas wordt ook wel matteren genoemd (matglas). Zandstralen is een glasbewerking waarbij het glas bespoten wordt met aluminiumoxide. Met deze methode kunnen wij glas deels of volledig matteren. Mat glas is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Dit glas wordt gemaakt door het te stralen met zand en wordt daarom gezandstraald glas genoemd.


Vooral bij glazen deuren of wanden ziet u dit effect vaker terug komen. Hierdoor wordt het glas mat maar laat wel nog licht door. Op zoek naar gezandstraalde raamfolie?

Zandstraalfolie is een raamfolie met een zandstraal effect. Maar het heeft wel tot gevolg dat gezandstraald glas -na verloop van tijd- steeds minder goed te reinigen is: in die kleine 'putjes' zet het vuil zich makkelijk vast en je kan het zeer moeilijk verwijderen. Gezandstraald raamfolie is een wit, licht doorlatend folie met een korrel. En mocht je het gezandstraald glas ooit beu zijn, dan rest er geen andere keuze dan het te laten vervangen door nieuw ongezandstraald- glas.


Dit glassoort wordt ook wel melkglas of gezandstraald glas genoemd. Satijn glas – mat glas bestel je gemakkelijk en snel bij Glaswebwinkel. Onze voordeur is volledig in gezandstraald glas.


Je verliest wel het contact met buiten (tenzij de kinderen met hun neus tegen het glas gaan staan, dan heb je het effect van spoken die opdoemen uit de mist). Deze glassoort laat licht door, terwijl het glas wel ondoorzichtig blijft. Het is dan ook een type beglazing die steeds vaker toegepast wordt.


U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gewoon helder glas waar er eenvoudig doorheen kan worden gekeken, maar er kan ook geopteerd worden voor bijvoorbeeld gezandstraald glas die u voorziet van de nodige extra privacy. Zoekopdrachten soortgelijk aan prijs gezandstraald glas : mat glas prijs - dubbel mat glas prijs - prijs pvc deur met glas - prijs enkel glas raam - prijs pvc voordeur met dubbel glas - prijs meranti deuren met glas prijs tafelblad in glas prijs pvc deur in glas kachel glas prijs schuifdeur glas prijs prijs achterdeur pvc met glas. Print-tempered glasdeuren en gezandstraalde deuren.


Niet te verwarren met gezandstraald glas. Gehard glas is ook maal sterker dan gewoon glas. Ieder design is mogelijk bij Edelglas. Kies uit de voorbeelden of geef een eigen opdracht.


Tripo Glaswerken krijgt regelmatig vragen van klanten op specifieke thema’s in het domein van glasbehandelingen.

Een veelgestelde vraag is er eentje met betrekking tot glazen deuren. Volgens mij is van de ondoorzichtige glazen voordeuren die je ziet gezandstraald. Als ik goed ben ingelicht is dit goedkoper dan gezuurd glas. Is dit de enige reden dat je dit zoveel ziet ? Maw: zijn er nog andere voordelen van gezandstraald glas tov gezuurd ? Of is het enkel een kwestie van smaak (en prijs ) ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts