woensdag 12 oktober 2016

Lijst 30 x 30

Uw Product is Altijd op Voorraad! Voordelige 30xfotolijsten. Lijsten in alle kleuren en materialen. Vergelijk hier aanbiedingen. Vierkante 30xfotolijsten zijn soms lastig te vinden.


Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.

Door de productie van onze lijsten in eigen beheer te houden, kunnen wij u garanderen dat al onze producten naadloos om uw foto’s passen, van hoge kwaliteit zijn en bovendien jaren meegaan. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Een mooie houten fotolijst met gratis Passe-Partout. Deze tijdloze lijst past in bijna ieder interieur.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze lijst ontleent zijn naam Driftwood aan drijfhout. Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste van Nederland.

Easy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 50xcm. Deze (foto)maat is gelijk aan de glasmaat van de lijst. Voor 21:bestel is morgen. Naast een ruime keuze wat betreft de kleur en het materiaal, zijn er nog twee belangrijke specificaties te vermelden van dit formaat lijsten. Ruime keuze lijsten op beslist.


Daarnaast kunt u elke lijst zowel horizontaal als verticaal ophangen. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker.


Sorteer op: Foto-tabel Lijst. De fotolijst 30x4 de ideale lijst. Het brede assortiment zorgt ervoor dat wij voor iedereen een passende lijst kunnen bieden. Een ruim assortiment van verschillende materialen, stijlen en profielbreedte, dat vind je hier. Groot Aanbod in lijst x 30.


Gratis verzending, bekijk de site! Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel. Baklijsten De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies.


Trendy fotolijst van kunststof, x cm. Kan staand weggezet of opgehangen worden – rechtop en dwars.

Schept een tijdloze ambiance. Hieronder vindt u overzichtelijk al onze beschikbare lijsten in de maat 24x30. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een afbeelding of foto van 24xcm.


Alle lijsten van formaat 24xzijn voorzien van een ophangsysteem. Alle 24xformaten zijn voorzien van helder glas en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Resultaten van zoekmachines! Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken.


De lijsten die kleiner zijn dan 40x40cm kunnen opgehangen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts